PADI Duikcursus

Winkelen per
Kleur
Maat
Prijs
Merk
Niveau Cursus

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Volg een PADI duikcursus bij Duikwereld.nl in ’s-Hertogenbosch en voel u als een vis in het water. Voor iedere doelgroep en alle ervaringsniveaus hebben wij passende opleidingen zodat u zelf kopje onder kunt gaan. Volg een PADI duikcursus bij een van onze 30 instructeurs en divemasters en kom alles te weten over duiken. Van kinderen zonder ervaring tot professionals: wij zorgen er met onze PADI duikcursus voor dat u nóg beter wordt.

Ontdek onze showroom

Een PADI duikcursus is er voor iedereen

In ons aanbod van duikopleidingen, is een PADI duikcursus een van de bekendste. Vrijwel overal in de wereld worden duikbrevetten uitgereikt door ervaren PADI instructeurs. Wanneer u kiest voor een PADI duikcursus, weet u zeker dat u het onderwijs, de ervaring en de uitrusting krijgt waar u op kunt vertrouwen. Op die manier bent u zeker van een veilige duik en een fantastische ervaring. Bij ons kiest u voor cursussen als:

Van standaardduiken tot reddingsduiken en open water duiken tot samen duiken. Bij ons vindt u precies de uitdaging waar u naar op zoek bent. En is een PADI duikcursus alleen voor u nog niet genoeg? Kies dan voor een van onze onderwaterworkshops. Leer filmen of fotograferen onder water en werk onder bijzondere omstandigheden.

Schrijf uzelf online in

Wilt u meer weten over de cursussen die wij aanbieden of wilt u uzelf inschrijven? Vul dan het contactformulier in en kies een PADI duikcursus uit die u wilt volgen. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6131763. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om langs te komen in onze winkel van 1000m² in ’s-Hertogenbosch, waar specialisten klaarstaan om u te helpen.