BARE duikpak

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het merk BARE is wereldwijd zeer geliefd door de hoge kwaliteit van het duikpak en droogpak van dit merk. De pijpen en mouwen zijn opgebouwd uit verschillende panelen, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn gemakkelijk in gebruik. Bekijk het volledige aanbod aan BARE droogpakken en duikpakken in de webshop of in de fysieke winkel van Duikwereld.nl.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een BARE duikpak sluit perfect aan

Gaat uw voorkeur uit naar een duikvest of duikpak van BARE? Beide varianten bieden wij aan in onze winkel in ’s-Hertogenbosch en in onze webshop. Voor welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een perfecte pasvorm door het stretchmateriaal en naadloze onderarmen. We helpen u graag met het kiezen tussen een neopreen natpak, neopreen semi-droogpak of een neopreen tropenpak.

Combineer het duikpak met een BARE droogpak

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor een van onze duikpakken, wordt het tijd om een bijpassend droogpak uit te zoeken. Voor zowel dames als heren bieden wij een gevarieerd aanbod, waarbij ieder type weer zijn andere voordelen heeft. Bekijk ons aanbod aan droogpak accessoires en maak uw outfit van BARE compleet. Van inlaatventielen tot aan handschoenen en van slangen tot aan laarzen: alles voor een veilige duikuitrusting vindt u bij ons.

Gratis verzending vanaf €70,-

Een BARE droogpak en duikpak versturen wij gratis bij een bestelling vanaf €70,-. In dat geval nemen wij de verzendkosten helemaal voor onze rekening. Wilt u meer informatie over een van de modellen of heeft u overige vragen? Stel uw vragen in onze winkel of bel naar +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

droogpak heren | duikshop | duikmateriaal online kopen