Duikmasker

Het juiste duikmasker kiezen is zeer belangrijk wanneer u zich onder water gaat begeven. U moet er onder andere op letten dat de pasvorm correct is, wat wil zeggen dat het masker comfortabel zit en mooi aansluit op uw gezicht. Wanneer dat het geval is, kunt u zorgeloos genieten van een prachtige duik én optimaal zicht onder water. Om te zorgen dat u het perfecte duikmasker vindt, biedt Duikwereld.nl een uitgebreid aanbod van duikmaskers aan.

Ontdek onze showroom

Vind het duikmasker met de juiste pasvorm in ons assortiment

In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten duikmaskers en -brillen. U kiest bijvoorbeeld voor een duikmasker met twee aparte glazen of voor een masker bestaande uit een groot glas dat doorloopt over de neus. Maar u vindt hier ook een masker met transparant of met zwart, hypoallergeen siliconen. Zoekt u een masker dat u een optimaal zicht onder water biedt? Ook dat vindt u natuurlijk in ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor onze duikmaskers met UV420 lensbehandeling en Crystalviewlenzen. De duikmaskers zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor u zeker het duikmasker met de juiste pasvorm vindt.

Kom passen in de winkel of bestel in de webshop

Wilt u zeker zijn van een correcte pasvorm voor u een masker aanschaft? Dan bent u van harte welkom om maskers te komen passen in onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Hier vindt u bovendien ook de rest van ons assortiment, van droogpakken tot ademautomaten en meer. Bestelt u toch liever online? Dan kan natuurlijk ook. Heeft u nog vragen? Stel ze in de winkel of bel ons op +31 (0)73-6131763.