Duikpak dames

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een duikpak voor dames moet er niet alleen goed uitzien, een goede pasvorm is minstens zo belangrijk. Het pak is essentieel als u gaat duiken en moet naadloos aansluiten op uw lichaam. Duikwereld.nl biedt een breed aanbod binnen verschillende prijscategorieën, zodat er voor iedereen een kwalitatief goed model verkrijgbaar is.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een duikpak in verschillende uitvoeringen voor dames

Een duikpak wordt ook wel een natpak genoemd, omdat er een klein beetje water tussen het pak en uw lichaam komt. U kiest bij ons uit verschillende modellen van merken zoals BARE, Beuchat en Waterproof. Gaat uw voorkeur uit naar een duikpak met korte of lange mouwen of broekspijpen? En koopt u het pak graag in een universele kleur of met meerdere kleuren? U vindt al deze varianten in onze webshop en in de winkel in ’s-Hertogenbosch.

Maak gebruik van handige filterfuncties

In slechts een paar minuten uw ideale duikpak vinden? Dat is bij ons geen enkel probleem. In onze webshop maakt u namelijk gebruik van een aantal handige filterfuncties. Filter ons complete aanbod aan duikpakken voor dames bijvoorbeeld op prijs, kleur, maat en dikte.

Stel uw vragen telefonisch of in de winkel

Wilt u meer weten over een van onze duikpakken voor dames of heeft u vragen? In beide gevallen staan we u graag te woord. Bezoek onze ruime duikwinkel in Noord-Brabant of bereik ons telefonisch via +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

duikpak kopen | gopro duiken | mares duikcomputer