Duikshop

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Duikwereld.nl is dé duikshop waar u als duikliefhebber uw hart ophaalt. Van duikkleding zoals droogpakken en duikpakken tot aan duikuitrusting zoals duiklampen, duikhorloges, duiktassen en ademautomaten. Een breed aanbod aan hoogwaardige duikproducten vindt u in onze online én fysieke duikwinkel. Naar welke producten voor het duiken bent u op zoek in onze webshop?

Lees meer

Ontdek onze showroom

Dé duikshop voor beginnende en ervaren duikers

Bent u beginnend of ervaren duiker? Gaat u uw eerste duikuitrusting samenstellen of zoekt u naar accessoires om uw duikpak mee aan te vullen? In beide gevallen vindt u in onze duikshop waar u naar op zoek bent. Een aantal voorbeelden van producten die u online in onze duikwinkel bestelt:

  • Droog- en duikpakken
  • Trimvesten
  • Duikmessen
  • Duikcomputers

Ga voorbereid het water in na het volgen van een cursus uit onze online duikwinkel

Of u nu een beginnende of ervaren duiker bent, in beide gevallen is het verstandig om voorbereid het water in te gaan. Daarom bieden wij in onze online duikwinkel niet alleen kleding en uitrusting aan, maar bestelt u ook verschillende cursussen van onder meer PADI en DAN. Naar welke cursus van onze duikshop gaat uw voorkeur uit?

Leerzame én leuke workshops in de duik webshop

Wilt u de basis van fotografie onder de knie hebben? Alles leren over een droogpak? Of na de aanschaf van een van onze GoPro’s uit onze webshop haarscherpe beelden leren maken tijdens het duiken? Het zijn allemaal voorbeelden van workshops die u in onze duik webshop bestelt. U krijgt les van experts in het vak en de cursussen zijn zowel privé als in groepsverband te volgen.

Kom langs in de winkel of bel voor vragen naar dé webshop op het gebied van duiken

Wat het beste droogpak of duikpak voor u is én welke accessoires nodig zijn, lichten we graag verder voor u toe. Bezoek hiervoor van dinsdag tot en met zaterdag onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Heeft u vragen over een van onze producten in onze duik webshop en stelt u deze liever telefonisch? Geen probleem! U belt in dat geval naar +31 (0)73-6131763. Haalt u binnenkort uw duikuitrusting in dé webshop op het gebied van duiken?

Ook interessant

duikmateriaal online kopen | duikpak dames | duikpak kopen