GoPro duiken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een GoPro is vandaag de dag niet mee weg te denken tijdens het duiken. De compacte camera is waterdicht en maakt haarscherpe beelden. Daarnaast is een GoPro bestand tegen een stootje, verdraagt het moeiteloos koude temperaturen én met diverse accessoires zoals een borstharnas en polsstrip gebruikt u de camera hoe het voor u het prettigste uitkomst. Bekijk het gevarieerde aanbod aan GoPro artikelen voor het duiken in de webshop van Duikwereld.nl.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een GoPro is uitermate geschikt voor extreme sporten zoals duiken

Wellicht heeft u op wintersport een GoPro op een helm gezien, tijdens een fiets- of mountainbiketocht op een stuur of tijdens het duiken aan iemands borst bevestigd gezien. Voor wat voor sport de camera ook wordt gebruikt, in alle gevallen staat comfort voorop. Daarom kiest u bij ons, naast een breed aanbod aan GoPro’s, uit verschillende accessoires. Hierbij kunt u denken aan:

  • Diverse mounts
  • Extra accu’s
  • POV Pole
  • Opbergkoffertje

Profiteer van gratis verzending vanaf €70,-

Heeft u een keuze voor een van onze GoPro producten voor het duiken gemaakt? Nadat u eenvoudig online afrekent, versturen wij de bestelling gratis bij een bestelbedrag vanaf €70,-. Voor vragen over een van onze producten, staan onze medewerkers u graag te woord in onze winkel in ’s-Hertogenbosch en telefonisch via +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

mares duikcomputer | neopreen duikpak | waterproof droogpak