LED duiklamp

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een LED duiklamp heeft u altijd het beste zicht onder water. Een duiklamp is een belangrijk onderdeel voor iedere duiker. Met een duiklamp verlicht u de omgeving en ontdekt u al het moois dat de onderwaterwereld u te bieden heeft. Ga voor de beste ervaring en besluit een LED duiklamp te kopen bij Duikwereld.nl.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een LED duiklamp is verkrijgbaar in verschillende varianten

In ons uitgebreide assortiment vol duikartikelen vindt u duiklampen in allerlei soorten en maten. Veel van onze duiklampen zijn gemaakt met LED verlichting. Dit krachtige licht verbruikt weinig stroom, waardoor u geniet van een lange brandduur. Een ander kenmerk van een LED duiklamp is dat de levensduur erg hoog is. Voor welke lamp kiest u? Wij helpen u graag bij uw zoektocht.

Alle benodigdheden voor het snorkelen vindt u hier

Heeft u naast een LED duiklamp ook nog andere benodigdheden nodig om uw duikuitrusting compleet te maken? In ons assortiment vindt u onder andere duikflessen, duikkleding, duikmessen, duikcomputers en duikhorloges. Heeft u de producten gevonden die u nodig heeft? Dan plaatst u eenvoudig uw bestelling in onze webshop of komt u langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie of bij vragen belt u naar 073-6131763. Wij staan u graag te woord.