Mares matrix

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kies voor het beste van de duikcomputers en ga voor een Mares Matrix. Met een duikcomputer maakt u het duiken langer en veiliger, waardoor u meer geniet van uw duikervaring. Het grote voordeel van de Mares Matrix duikcomputer is het volledige dot matrix-display met hoge resolutie en de USB interface die gratis meegeleverd wordt. Kiest u ook voor een van de meest geavanceerde duikcomputers? Bekijk dan eens het aanbod van Duikwereld.nl.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Profiteer van diverse voordelen met een Mares Matrix duikcomputer

Waarom zou u kiezen voor deze duikcomputer? Ten opzichte van andere duikercomputers kent de Mares Matrix meerdere voordelen. Zo beschikt deze duikcomputer over een tiltloos kompas met pijlfunctie en chronometer en biedt het u de mogelijkheid om het duikprofiel te bekijken tijdens de duik. Ook biedt dit model een ICE functie, wat geprogrammeerd wordt om persoonlijke informatie, zoals allergieën en telefoonnummers, te laten zien. Maar ook de zelf op te laden batterij dienen we te noemen, want deze batterij gaat erg lang mee.

Voor iedere duiker geschikt

De Mares Matrix is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren duiker. Wilt u ook een optimale duikervaring beleven? Kies er dan voor om de Mares Matrix aan te schaffen. U bestelt deze online, waarna wij uw bestelling gratis verzenden bij besteding vanaf €70,-. Ook bent u van harte welkom in onze winkel in ’s-Hertogenbosch. Bij vragen belt u naar 073-6131763.