Snorkeltas

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een snorkeltas is het middel om uw complete snorkeluitrusting te vervoeren en op te bergen. Zo moet er in de tas ruimte zijn voor uw snorkel, snorkelmasker, snorkelvinnen en uw snorkelpak of shirt. Bij Duikwereld.nl heeft u keuze uit diverse snorkeltassen. Een ding is zeker, met een snorkeltas blijft uw snorkeluitrusting zo goed als nieuw.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een snorkeltas voor al uw snorkelbenodigdheden

Als snorkelaar bent u zuinig op uw snorkeluitrusting. Erg begrijpelijk, want iedere keer wilt u weer een prachtige ervaring beleven. Een snorkeltas is dan ideaal. In deze tas vervoert u eenvoudig de snorkeluitrusting. Gaat u op reis naar het buitenland om daar te genieten van al het moois dat de natuur u te bieden heeft? Met een snorkeltas weet u zeker dat uw spullen veilig vervoerd worden. Helemaal ideaal is dat de snorkeltas ook waterbestendig is en overtollig water afvoert, waardoor het op een natuurlijke manier kan drogen.

Nog andere snorkelspullen nodig?

Heeft u naast een snorkeltas ook andere benodigdheden nodig? Zoals een snorkelset, snorkelbril of zwemvliezen? U vindt het allemaal in ons gevarieerde assortiment. U bekijkt het assortiment online, waarna u uw gewenste snorkelspullen in een paar muisklikken bestelt. Ziet u liever de producten in het echt? U bent van harte welkom in onze grote winkel in ’s-Hertogenbosch. Als u nog vragen heeft, beantwoorden we deze graag wanneer u belt naar 073-6131763.