Waterproof duiken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Met een Waterproof duikpak van Duikwereld.nl weet u zeker u in koud én warm water veilig kunt duiken. De pakken zijn voorzien van eigenschappen zoals WPAD op het dijbeen, ritsen bij polsen, enkels en nek en isoleert beter door het beste neopreen voor een duiker. En met de keuze uit verschillende diktes weet u zeker dat de duikpakken tegen iedere temperatuur bestand zijn.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Waar ter wereld gaat u duiken in een Waterproof duikpak?

Gaat uw voorkeur uit naar een duikpak met een dikte van 1 mm, 5 mm of 7 mm? De dikte waar u voor kiest, is gebaseerd op de wateren waar u met uw Waterproof duikpak in gaat duiken. In tropisch water (27 graden of meer), is een pak tussen de 1 mm en 3 mm voldoende, maar in water lager dan 20 graden adviseren wij een Waterproof duikpak met een dikte van minimaal 7 mm aan te schaffen.

Combineer een duikpak met een van de droogpakken

Nadat u een van de Waterproof duikpakken uit heeft gekozen, is het in sommige situaties verstandig om deze te combineren met een droogpak voor het duiken. De naam zegt het al, in een droogpak blijven uw onderkleren droog. Dit maakt het pak uitermate geschikt voor duiken in wateren beneden de 10 graden.

Stel uw ideale duikoutfit in de webshop of winkel samen

Interesse in een Waterproof duikpak of droogpak en wilt u hier graag meer informatie over? Onze medewerkers staan u graag te woord, zowel in onze winkel als telefonisch via +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

zwembril op sterkte | duikbril kopen | duikbril op sterkte