Zwembril op sterkte

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Waar moet ik op letten als ik een zwembril op sterkte ga kopen? Niet alleen is de sterkte van groot belang, de bril moet uiteraard ook perfect aansluiten. In de webshop van Duikwereld.nl kiest u uit diverse brillen, zodat er voor iedere oogafwijking een passende oplossing is. Bestel uw bril online of laat u adviseren in onze winkel.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een standaard of op maat zwembril op sterkte kopen

U kiest bij ons uit drie verschillende zwembrillen op sterkte. Afhankelijk van uw oogafwijking kiest u voor:

  • Standaard: Geschikt voor een afwijking van maximaal -4.00 of +3.00
  • Op maat: Geschikt voor een afwijking van maximaal -6.00 of +6.00
  • Op maat extra: Geschikt voor een afwijking van maximaal -12.00 of +8.00

Kies uit verschillende kleuren

De zwembril op sterkte die u bij ons kunt kopen, leveren wij standaard in het blauw, maar indien gewenst zijn andere kleuren ook mogelijk. Hierbij kunt u denke aan geel, rood, zwart of wit. Daarnaast kunnen wij ook meekleurende of polariserende glazen leveren. Hoe wilt u dat uw zwembril vormgegeven wordt?

Geef uw sterkte door tijdens het bestellen

Weet u welke zwembril op sterkte u moet kopen? Geef in dat geval tijdens het bestellen aan wat voor kleur en sterkte u wenst en wij sturen bij en bestelling van € 70,- of meer de bril gratis naar u toe. Wilt u van tevoren graag meer weten over een zwembril op sterkte of heeft u overige vragen? Kom langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch of bel met een van onze medewerkers via +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

duikbril kopen | duikbril op sterkte | duikcomputer Suunto