• Gratis verzending vanaf €60
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar
Duikhandschoenen

Duikhandschoenen

Duikhandschoenen helpen je handen onder water warm en droog te blijven. Ze zijn erg vergelijkbaar met duikschoenen en worden vrijwel om dezelfde reden gedragen. Duikhandschoenen zijn vooral erg handig voor wanneer jij je handen gebruikt voor extra redenen dan het zwemmen alleen, tijdens het duiken. Denk hierbij aan het vasthouden van een zaklamp, of werktuig voor wanneer je onder water werkt. Bij Duikwereld vind je duikhandschoenen in veel verschillende soorten. Neem gelijk een kijkje!

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 110424.JPG
 2. 100495.JPG
 3. 103555.PNG
 4. 103985.JPG
  Apeks ThermiQ Gloves - Duikhandschoenen - 5mm Neopreen
  Vanaf € 79,00 Normale prijs € 89,00
 5. 103585.PNG
 6. 103579.PNG
 7. 103573.PNG
 8. 103561.PNG
 9. 103567.PNG
 10. 31960.jpg
 11. 89844.JPG
 12. Uitverkoop
  47520.JPG

Waarom waterproof duikhandschoenen?

We hoeven je niet te vertellen hoe belangrijk je handen zijn onder water. Je gebruikt ze om voort te bewegen, om je vast te houden aan dingen en in sommige gevallen ook om iets vast te houden, bijvoorbeeld wanneer je onder water werkt. Omdat dit allemaal van enorm belang is, zijn waterproof duikhandschoenen ook erg belangrijk. Ze zorgen ervoor dat je handen droog blijven en daarmee ook dat ze temperatuur behouden. Duikhandschoenen sluiten perfect aan rondom je polsen, waardoor het water geen kans krijgt om binnen te dringen. Zo werken deze duikhandschoenen waterproof: zelfs als je met je hele lichaam onder water bent, blijven je handen droog.

Duikhandschoenen als onderdeel van jouw duikkleding

Duikhandschoenen zijn zelden een solo-aankoop. In de meeste gevallen worden ze samen aangeschaft met andere duikkleding. Groot gelijk, want met alleen beschermde handen zul je niet warm blijven. In het assortiment van Duikwereld vind je alles wat je nodig hebt om in koud water warm te blijven. Naast de duikhandschoenen voor koud water, vind je zo ook het droogpak, een duikcap en nog veel meer!

Wanneer jij je duikkleding uitkiest, geldt voor elk onderdeel dat deze goed moet passen en moet aansluiten op jouw lichaam. Onze experts helpen je hier graag mee!

Zo vind jij de juiste duikhandschoenen!

In je zoektocht naar de perfecte duikhandschoenen kom je waarschijnlijk meer opties tegen dan je op voorhand had verwacht. De moed kan je in de schoenen zinken hierdoor, maar dat is nergens voor nodig: het betekent enkel dat de perfecte handschoenen voor jou ook beschikbaar zijn! Een eerste stap is natuurlijk de maat, aangezien de handschoen perfect moet passen om de warmte te houden. Daarna kun je nadenken over de dikte: kies je voor duikhandschoenen van 5mm of voor duikhandschoenen van 7mm? Het verschil lijkt klein, maar je zult snel merken dat je met de dikkere handschoenen net iets minder precies te werk kunt gaan.

Zeker weten dat jij de juiste duikhandschoenen aanschaft? Onze experts voorzien je van het nodige advies. Dit kan online en telefonisch, maar het beste advies geven we fysiek. Kom eens langs in onze winkel en pas jouw duikhandschoenen!

Bestel bij Duikwereld!

Heb jij jouw duikhandschoenen gevonden? Plaats je bestelling dan gelijk bij Duikwereld! Bestel jij voor 14:30, dan is jouw bestelling de volgende dag nog huis. Vandaag nog beschikken over je duikhandschoenen? Kom dan langs in onze winkel! We voorzien je hier uitgebreid van advies over ons ruime assortiment met duikhandschoenen, -schoenen en -caps, zodat jij zeker weet dat je met de juiste handschoenen naar huis gaat.