• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Atomic BC2 Trimvest - The Best There Is

Artikelnummer
A99-3000-LG
Vanaf € 1.599,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Atomic BC2 Trimvest - Back Inflation

Back to the Future

De BC2 is de evolutie van de Atomic BC serie. De Atomic BC2 bevat dezelfde futuristische, ongelooflijk sterke, corrosiebestendige materialen als de jack-style BC1. Een resultaat van de Atomic "design studio" aanpak, de BC2 is een radicale ontwerp afwijking van conventionele back inflatie BC's en is de hardste back inflatie BC in de wereld. 

EXCLUSIEVE ATOMIC AQUATICS BC SERIE MATERIALEN
De BC2 is gemaakt van een unieke dubbel gelamineerde stof met polyurethaan coating en corrosiebestendige metalen. De aantrekkelijke stof met matte coating voert water af, zodat de BC2 enkele seconden na het opduiken vrijwel DROOG is. Deze exclusieve stof uit de Atomic Aquatics BC serie is ongelooflijk sterk en duurzaam om jarenlang met vertrouwen te kunnen duiken. Het houdt bijna het dubbele van de druk van standaard BC materialen, is vrijwel ondoordringbaar en bestand tegen schuren, scheuren en perforaties. Zelfreinigend, UV- en vlekbestendig en bestand tegen chemicaliën, schimmel, rot en meeldauw.

GEPATENTEERD EZ-LOK GEWICHT SYSTEEM
Met het exclusieve Atomic Aquatics EZ-LOK gewichtafnamesysteem kunnen duikers snel en gemakkelijk gewichten laden terwijl ze in of uit het water zijn. Twee zakjes met rits bevatten elk tot 10 pond aan harde of zachte gewichten (14 pond voor de X-Large maat). De zakken met gewichten glijden in de zakken onder de armen en worden met een geruststellende "SNAP" vergrendeld. Een eenvoudige ruk met één hand aan het handvat is alles wat nodig is om de zak los te maken. De gewichtenzak is vastgemaakt aan de achterkant van de BC om verschuiven naar voren te voorkomen.

CAM-LOK TANK BAND
De Ratcheting CAM-LOK Tank Band is het resultaat van Atomic Aquatics ingenieurs die alles opnieuw hebben bedacht. Het stelt duikers in staat om de BC2 te monteren en vast te zetten op een breed scala aan tankmaten in slechts enkele seconden. De ratcheting band is vergelijkbaar met de bindingen op skischoenen en snel aan te passen zonder het omslachtige weven van webbing door een gesp. Door op de over het midden geplaatste gesp te drukken wordt hij vergrendeld. De sterke band uit één stuk is voorzien van een polyurethaan coating en afgedicht van de elementen, zodat hij niet wegglijdt, uitrekt of water absorbeert zoals conventionele nylon banden.

BC2 EXCLUSIEF ATOMIC AQUATICS KENMERKEN

1. EXCLUSIEVE GELAMINEERDE EN GECOATE WATERDICHTE STOF
De matte stof ziet er anders uit dan alle andere BC's en voelt ook anders aan. Het is niet alleen mooi, het ziet er net zo sterk uit als het is, ontworpen om jaar na jaar stand te houden. Het is vrijwel ondoordringbaar en bestand tegen schuren, scheuren en perforaties. De sterke dubbel gelamineerde stof met polyurethaan coating houdt water tegen zoals een regenjas.

2. RATELENDE CAM-LOK TANKBAND
Dit exclusieve Atomic Aquatics ontwerp is de gemakkelijkst te gebruiken tankband, die werkt zoals ski- en snowboardbindingen. Gemakkelijk aan te passen aan een breed scala van tankmaten. Nooit meer een nylon band natmaken en door een gesp weven.

3. GEPATENTEERD EZ-LOK GEWICHT RELEASE SYSTEEM
Een opmerkelijk gebruiksvriendelijk ontwerp. Elke gewichtszak kan tot 10 pond aan harde of zachte gewichten bevatten, glijdt soepel in de zakken en sluit met een geruststellende "SNAP". Ontgrendelt met een eenvoudige ruk aan het handvat.

4. GEWATTEERDE RUGZAK & VERSTELBARE LENDENSTEUN
Uniek elegant en functioneel, zodat de duiker zich kan aanpassen voor de meest comfortabele pasvorm. Het BC2 handvat is verborgen achter het rugpand met ruitpatroon.

5. ZANDBESTENDIGE ZAKRITSEN
Uniek voor Atomic, de zelfdichtende rits sluit volledig af om te voorkomen dat zand of vuil tussen de rits tanden komt.

6. ROESTVRIJSTALEN D-RINGEN MET TITANIUM COATING
Aangepaste 316 roestvrijstalen D-ringen met Titanium PVD-coating zijn corrosiebestendig en strategisch geplaatst voor het gemak.

7. LOW-PROFILE TRIMGEWICHT ZAKKEN
De unieke hydrodynamische zakken kunnen elk tot 5 pond dragen voor een beter profiel in het water.

8. ANTISLIP TANKPAD
In combinatie met de CAM-LOK tank band, de rigide gegoten tank pad en rugzak biedt ultieme tank veiligheid met CNC-bewerkte roestvrij staal hardware gegoten aan het frame.

9. "DRY GLIDE" UITLAAT PULL DUMPS & KNOPPEN
Lage wrijving 316 roestvrij staal pull dumps in twee locaties met gepatenteerde Anti-Floating pull knop met verlengde staarten.

10. HIGH-PERFORMANCE INFLATIE KEUZES
Een echt elite wereldklasse BC verdient high-performance opblazen en veilige tweede opties. Duik met de innovatief ontworpen Atomic SS1 verkrijgbaar in Titanium of Roestvrij Staal. Of duik met de Atomic Octo en de Ai Power Inflator.

Let op: Inflator/safe second opties worden apart verkocht. Dit trimvest wordt standaard zonder inflatorunit geleverd.
Meer informatie
Merk
Atomic
Heren / Dames / Kinderen
Unisex, Heren