• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

XDeep Ghost Wing - Standard - Backplate Size S

Artikelnummer
ST-GST-S4
Vanaf € 530,23
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
XDeep Ghost Wing - Standaard Versie (met DIR style One-Piece-Webbing)

Gestroomlijnd voor minimale weerstand
De mogelijkheid om het lichaam en de uitrusting van de duiker in het water te stroomlijnen heeft belangrijke voordelen. Een lage weerstand vermindert de inspanning die nodig is om door het water te bewegen. Hoe minder inspanning, hoe beter ons gasverbruik en hoe meer tijd we krijgen voor ons onderwateravontuur.

De GHOST is zo ontworpen dat hij volledig gestroomlijnd is en nauw aansluit op het lichaam en de cilinder van de duiker. De inspanning wordt verminderd, het plezier in de duik wordt vergroot.

Geïnspireerd door technische duikers
Technische duikers gebruiken bijna uitsluitend wing style BC systemen. Een wing houdt je horizontaal in het water en zorgt voor die geweldige en vlakke trimpositie die de veiligheid verhoogt, het gasverbruik verbetert en het teambewustzijn vergroot.

Accepteer niet minder tijdens uw recreatieve duiken. We hebben ons 2 jaar lang over de geometrie van de GHOST gebogen om het duiken in perfecte trim gemakkelijk en moeiteloos te maken. Uw eerste duik in de GHOST zal u inspireren.

Veilig en comfortabel aan de oppervlakte
Wing-systemen voor recreatief duiken hebben de reputatie je gezicht naar beneden te duwen aan de oppervlakte, de GHOST niet.

Het bovenste deel van de vleugel is met opzet kleiner dan bij andere eencilindervleugels om te voorkomen dat u naar voren wordt geduwd. De GHOST maakt maximaal gebruik van zijn kleine formaat en biedt een aanzienlijke lift van meer dan 17 liter drijfvermogen. Het ontwerp zorgt ervoor dat vrijwel alle lift van de BCD onder water blijft wanneer u rechtop aan de oppervlakte bent.

Onder alle omstandigheden wordt u veilig en comfortabel boven water ondersteund.

Loodpockets

Deze wing kan met of zonder loodpockets geleverd worden. Wanneer je kiest voor loodpockets zijn er drie verschillende maten verkrijgbaar. De maat M is de meest gekozen maat omdat 3kg lood per pocket meestal voldoende is.
  • Pocket maat S - 2kg lood per pocket
  • Pocket maat M - 3kg lood per pocket
  • Pocket maat XL - 6kg lood per pocket
Meer informatie
Type Wing

Bij het aanschaffen van een wing is het belangrijk te bepalen of je met een enkele cilinder of met een dubbelset gaat duiken. Het is (bijna) altijd mogelijk later je wing aan te passen van enkel naar dubbel cilinder gebruik doordat de meeste wings een modulair systeem hebben waarbij je losse onderdelen kunt aanpassen.

Heb je behoefte aan advies over de aankoop van een wing? Neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of per e-mail. Je kunt tijdens onze openingstijden ook bellen met 073-6131763.

Single Tank
Merk
XDeep
Barcode
5902686680710