• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

XDeep Project - Wing - Aluminium Backplate

Artikelnummer
DT-P50-S1
Vanaf € 490,88
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
XDeep Project Wing - Dubbelset

Traditioneel Wingsysteem naar grote hoogte brengen
Als het werkt, waarom veranderen? Omdat goed niet goed genoeg is voor XDEEP. We wilden de traditionele wing en backplate deconstrueren, wetende dat het werkt, maar ons realiserend dat we het nog veel beter kunnen maken. Elk element in de XDeep NX PROJECT is ontwikkeld tot in de perfectie, zonder compromissen in het streven naar uitmuntendheid.

Een investering van drie jaar ontwerptijd, duizenden uren testen in het water, constante verfijning van de concepten en de toepassing van geavanceerde materiaaltechnologie brachten onze ideeën tot leven.

Stabiliteit, Ergonomie en Veiligheid stonden bij ons voorop en zijn in het PROJECT waargemaakt.

Geïnspireerd door de duiken die jij maakt
Wat inspireert jou? De sensatie als een wrak in zicht komt als je afdaalt langs de shotlijn? De ontdekkingen die liggen te wachten in de uithoeken van de romp? Misschien is het het reiken naar de diepte van de aarde, waar de duisternis voor het eerst door jouw licht wordt gespleten. Wat je ook inspireert, het heeft ons gemotiveerd om de NX PROJECT te ontwikkelen om die ervaring deskundig en veilig te leveren - hoe diep, hoe ver en hoe lang je ook gaat.

Backplate maat en materiaal

De XDeep Project is verkrijgbaar met een RVS of Aluminium backplate en in de backplate maat S of backplate maat L.

Voordelen van de XDeep Project ten opzichte van andere Tec Wings

Meer lift met minder weerstand - De NX PROJECT heeft voldoende draagkracht om met gemak te duiken in meerdere etappes en slaagt erin dit te bereiken in een strak gestroomlijnd profiel. Dit smallere profiel vermindert de weerstand, vermindert uw weerstand en inspanning door het water, verbetert het gasverbruik en vermindert de kans op verstrikking.

Onbeperkte toegang tot kranen en perfecte slanggeleiding - In een noodsituatie telt elke seconde, dus gemakkelijke toegang tot je kranen is van cruciaal belang. Omdat het NX-opblaasmechanisme zo compact is, kan de bovenwing worden verkleind en is er geen belemmering voor snelle en gemakkelijke uitschakeling. Bovendien zorgt de extra ruimte ervoor dat de slangen recht en netjes kunnen worden geleid. Zelfs wanneer hij volledig is opgeblazen zal de NX-wing de slangen niet onder druk zetten of verbuigen.

Stabiliteit aan de oppervlakte - Wanneer je aan de oppervlakte bent, is het grootste deel van de wing nog steeds onder water en zorgt voor lift. Zelfs met meerdere stages voel jij je 100% veilig en ondersteund in een hogere positie boven het water dan bij traditionele ontwerpen. Het comfort tijdens pre-duik S-drills of het wachten op de boot in een woelige zee is sterk verbeterd.

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken - De eenvoudige directe verbinding met de wing zorgt voor een veel betere luchtstroom in en uit de wing. Daardoor is de controle over het drijfvermogen nauwkeuriger. Bovendien reageert de inflator zeer snel en loopt hij sneller leeg dan traditionele ontwerpen.

 
Meer informatie
Type Wing

Bij het aanschaffen van een wing is het belangrijk te bepalen of je met een enkele cilinder of met een dubbelset gaat duiken. Het is (bijna) altijd mogelijk later je wing aan te passen van enkel naar dubbel cilinder gebruik doordat de meeste wings een modulair systeem hebben waarbij je losse onderdelen kunt aanpassen.

Heb je behoefte aan advies over de aankoop van een wing? Neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of per e-mail. Je kunt tijdens onze openingstijden ook bellen met 073-6131763.

Double Tank
Merk
XDeep
Barcode
5902686681595