Gobe 800 Spot

54466.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 856-0691-A
€ 169,99

3-5 werkdagen

€ 169,99
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Light and Motion GoBe 800 Spot. Uniek van kwaliteit, goed doordacht in ontwerp, uiterst vriendelijk in gebruik en uiteraard met een hoge licht opbrengst!

Geen lekkage probleem bij opladen
Wanneer je de accu van de GoBe 800 duiklamp moet opladen blijft de lamp gesloten. De lamp wordt van buitenaf opgeladen. Dit doe je met de meegeleverde USB lader, die je ook in een 220/110V adapter kunt steken. Omdat de meeste auto radio’s een USB aansluiting hebben kun je de duiklamp van Gobe in de auto, thuis en op reis opladen.

GoBe heeft echte Lumen
De GoBe 800 heeft 800 lumen. De lichtopbrengst is ook echt 5800 lumen voor de gehele brandduur van de lamp, gegarandeerd. Ook als de LED warm wordt of de accu spanning afneemt. Dit is uniek omdat bijna alle bestaande lampen claimen hoge lumen te hebben maar in de praktijk of het testlaboratorium van Light and Motion vallen ze door de mand. Al snel na gebruik vermindert het vermogen en wordt de beloofde licht opbrengst niet gehaald.

5 standen en lange brandduur
De GoBe is schakelbaar in 5 standen: 100%, 50%, 25%, SOS en extended. Dit levert een brandduur op van minimaal 90 minuten op vol vermogen, 180 minuten op medium vermogen en liefst 12 uur op laag (70 lumen) vermogen. Tijdens het duiken geeft een LED bij de geïntegreerde aan/uit knop de accu spanning aan door middel van de kleur. Dit loopt af van groen, naar oranje naar rood. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan dat je lamp er in eens mee ophoud.

Extra (gratis) meegeleverd
In de verpakking van de GoBe 800 wordt een hoeveelheid accessoires meegeleverd. Zoals een USB kabel, bevestiging voor (stuur)stang, polskoord, berschermkapjes, siliconenvet en o-ringen. 

Extra informatie

Soort Duiklamp
Handlamp
Krachtbron
Accu
Merk
Light and Motion
Garantie
2 jaar