• Gratis verzending vanaf €50
  • Uitstekende service
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Sola Duiklamp 3000 Flood

Artikelnummer
850-0280

  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >50 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving

De Duiklamp Sola Video 3000 F van Light & Motion is een krachtige compacte video duiklamp met een ongelooflijke 3000 lumen in een 90 graden wijde straal. De SOLA duiklampen geven echt de opgegeven aantal LUMEN weer. Deze duiklamp heeft een prachtige lichtbundel en een lange brandtijd van 50 tot 200 minuten. De Light & motion Sola Video 3000 F is vanuit de fabriek volledig geseald dus geen zorgen meer voor lekkages. Opladen gebeurd van buiten of met de bijgeleverde lader. De bediening doe je met een magnetische schuif schakelaar op de bovenkant. Draai de schuif een kwart slag en de lamp is op slot. Slim vormgegeven, drie leds geven de accu status weer en de licht stand. 

Sola Video 3000 F:

Dit is een lamp die speciaal ontworpen is voor video gebruik. Je kunt er natuurlijk ook mee duiken zonder te filmen maar de LED die gebruikt wordt is speciaal voor Video ontwikkeld.

Drie standen
Hoog - 3000 Lumen (Flood)
Midden - 1500 Lumen
Laag - 750 Lumen

De brandtijd
Hoog- 50 minuten
Midden - 100 minuten
Laag - 200 minuten

Laadtijd: 105 minuten (Fast Charge)
Gewicht: 265 gram
Maten:  57mm x 101mm

Geleverd bij de lamp:

  • Lader
Meer informatie
Krachtbron

Een duiklamp met een accu is oplaadbaar en wordt in bijna alle gevallen geleverd met een oplader. Een duiklamp op batterijen maakt gebruik van losse batterijen die soms wel en soms niet meegeleverd worden. Je kunt hiervoor ook (goede) oplaadbare batterijen gebruiken. In sommige gevallen is een batterij lamp prettiger, bijvoorbeeld wanneer je hem heel weinig gebruikt. Een accu kan dan (bij verkeerd of te weinig onderhoud) kapot gaan.

Accu
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of per telefoon of e-mail.

2 jaar
Merk
Light and Motion
Soort Duiklamp
Handlamp