• Gratis verzending vanaf €50
  • Uitstekende service
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Suunto Cobra Duikcomputer

Artikelnummer
SS005402000

  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >50 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving

Suunto Cobra Duikcomputer

De Suunto Cobra is een luchtgeïntegreerde en console gemonteerde duikcomputer die veelzijdige functies combineert met een gebruiksvriendelijk design. Op grote schaal compatibel met een reeks van Suunto instrumenten, het is een geweldig apparaat binnen handbereik waar u een perfecte console om kunt bouwen.

Luchtintegratie
De Suunto Cobra controleert en toont uw flesdruk, registreert uw hoeveelheid van luchtverbruik, en berekent voortdurend de resterende luchttijd. De Suunto Cobra geeft een visueel en auditief alarm voor diepte en druk en waarschuwt u wanneer uw lucht opraakt.

Gemakkelijk te lezen display
Hoewel hij licht van gewicht en klein is, beschikt de Suunto Cobra over een groot electro-verlicht display, wat automatisch oplicht wanneer een belangrijke alarm wordt geactiveerd en kan  worden aangepast aan 5 tot 30 seconden.

Multi-mode veelzijdigheid
Met zijn Nitrox, Air, en Gauge modi, levert de Suunto Cobra alles wat je nodig hebt om je bodemtijd te maximaliseren en het beste uit elke duik te halen. Bij het gebruik van verrijkte lucht, kan de Suunto Cobra geprogrammeerd worden voor nitrox mengsels tussen 21% en 50% zuurstof. U kunt ook de partiële zuurstofdruk tussen 1,2 en 1,6 bar instellen. maar de Suunto Cobra, kan ook worden gebruikt als een dieptemeter en timer met profiel geheugen in de gauge modus.

Flexibele decompressie
Met behulp van de Suunto RGBM-algoritme, maakt de Suunto Cobra continue decompressie berekeningen voor een optimale opstijgtijd. De duidelijke electro-luminescent backlight wordt automatisch geactiveerd wanneer duikalarmen worden gegeven en maken de duik gegevens duidelijk zichtbaar en leesbaar.

Brede compatibiliteit
Suunto Cobra is compatibel met een reeks andere Suunto producten om de functionaliteit te aan te vullen. Het  Suunto SK7 kompas, wat tot 30 graden gehouden kan worden, kan worden toegevoegd aan de console voor makkelijk te lezen navigatie-informatie, en met de Suunto Quick Release kunt u de Suunto Cobra of manometer met een snelle en makkelijke handeling aansluiten op de slang die bevestigt is op de hogedrukpoort van uw ademautomaat.

Plan en Analyse
Met de ingebouwde duikplanner kunt u komende duiken plannen en nultijd gegevens voor verschillende diepten bekijken voordat je in het water gaat. Wanneer de duik voorbij is, gebruikt u de optionele Suunto Dive Manager PC software om de duik dataoverdracht naar uw pc te downloaden voor verdere analyse en een gedetailleerde logboek met grafische weergave van al je duiken bij te houden.

Er zijn twee verschillende versies van de Cobra beschikbaar, een met quick-release snelkoppeling en USB interface, en de andere zonder.

Meer informatie
Inruil Actie
Nee
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of per telefoon of e-mail.

2 jaar
Verlichting
Nee
Merk
Suunto
Nitrox
Nitrox
Soort Duikcomputer
Big Display model, Console model