Opfrisduik

45653.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: OPFRISDUIK
€ 42,00

4-6 werkdagen

€ 42,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Opfrisduikduik 

Heb je wel een duikbrevet maar al een tijd niet gedoken en zou je wel wat training kunnen gebruiken? Een opfrisduik is de ideale manier om je skills bij te werken en je PADI duikkennis op te halen voordat je weer het buitenwater in gaat. Tijdens de zwembadsessie doe je verschillende oefeningen en krijg je het ‘onder water gevoel’ weer terug. Uiteraard komen ook de opbouw van je set en de voorbereiding voor de duik aan bod, onder leiding van een PADI professional.
Waarom? Niet omdat het verplicht is, je PADI brevet verloopt immers nooit. Wél omdat het belangrijk is je training bij te houden, jij zelf wat training wilt hebben en je het belangrijk vindt goed voorbereid en veilig aan je volgende duik(vakantie) te beginnen. Ook een eventueel duikcentrum waar je gaat duiken vind het prettig te weten dat je een opfriscursus gedaan hebt omdat dit betekent dat je klaar bent om te gaan duiken.

Een introductieduik is een eerste kennismaking met duiken. Onder professionele begeleiding, en in kleine groepen, ervaar je het ademen en zweven onderwater. De introductieduik duurt 1 avond. Ben je nieuwsgierig? Heb je het altijd al willen doen? Of wil je gewoon voor vrienden of collega’s een leuke dag of avond organiseren? Dan is een introductieduik een perfecte match! Voorafgaand aan de duik wordt je ontvangen in onze winkel met een kopje koffie en een korte theorieles. Samen passen we de verschillende duikmaterialen die je nodig hebt en daarna gaan we naar het zwembad. We spenderen ongeveer 60 minuten onder water, waardoor je een goede indruk krijgt van het duiken. Na afloop hebben we een korte nabespreking waarin we graag horen wat je er van vond.

Voor een uitgebreide beschrijving van onze introductieduik kun je kijken op www.lieven.nl - LINK

Wanneer je ervoor kiest deze cursus te volgen kun je online inschrijven en betalen (vul dan bij opmerkingen de gewenste startdatum in), je kunt uiteraard ook mailen info@lieven.nl of bellen 073-6131763.

Extra informatie

Niveau Cursus
Opfrisduik
Merk
PADI