PADI Divemaster Duikcursus

44416.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: DIVEMASTER
€ 499,00

4-6 werkdagen

€ 499,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

PADI Divemaster Duikcursus

Als PADI Divemaster heb je de mogelijkheid jouw liefde voor de duiksport over te dragen op een nieuwe generatie duikers. Je bent de handen, ogen en oren van een instructeur. Je duikkennis wordt op een nieuw niveau gebracht en je leert cursisten begeleiden tijdens elk aspect van hun cursus. Om iemand iets uit te leggen of te leren over duiken, moet je uiteraard zelf zorgen dat je boven de stof staat. Daarom zul je tijdens de Divemaster cursus veel tijd besteden om je eigen theoretische kennis en je skills op een hoger niveau te tillen. Een uitgebreide set theorielessen bereiden je voor op het assisteren en lesgeven aan beginnende duikers, waarna zwembad en buitenwatersessies je voorbereiden op het lesgeven onder water. Naast de ingeplande lessen wordt er verwacht dat je zelf thuis studeert en het zwembad in gaat met je medecursisten om te oefenen.

Om de duiksport voor iedereen nog veiliger te maken, is het belangrijk dat je weet wat te doen in nood. Wanneer er voor, tijdens of na een duik iets gebeurt met jou of je buddy, maar ook met andere duikers, kan een goede noodopleiding van levensbelang zijn. Tijdens de Rescue opleiding krijg je te maken met allerhande noodsituaties en scenario’s. We leren je op een veilige en leuke manier omgaan met potentieel gevaarlijke situaties. Nadat je de Rescue cursus hebt gevolgd, ben je niet alleen in staat om voor jezelf te zorgen, maar kun je ook voor anderen zorgen wanneer dat nodig mocht zijn. Je leert dus niet alleen beter duiken, maar ook veiliger duiken, voor jezelf en voor je buddy.

Meer informatie:

  • Wanneer je ervoor kiest deze cursus te volgen kun je online inschrijven en betalen (vul dan bij opmerkingen de gewenste startdatum in), je kunt uiteraard ook mailen info@lieven.nl of bellen 073-6131763.
  • Voor meer informatie, cursus prijzen en curus data kijk dan op www.lieven.nl of via deze directe LINK.

Extra informatie

Niveau Cursus
Divemaster
Merk
PADI