• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
Snorkelbrillen

Snorkelbrillen

Het genieten van de onderwaterwereld kan alleen met een kwalitatieve snorkelbril. Jij wil toch ook al het pracht van de onderwaterwereld haarscherp zien? Bij Duikwereld hebben we een groot aanbod snorkelbrillen. Of je nu op zoek bent naar snorkelbrillen voor volwassenen, kinderen, op sterkte of naar een compleet snorkelmasker: bekijk nu deze pagina voor het complete aanbod!

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. 109771.PNG
    Aqua Lung Sport Nabul - Snorkelbril voor Volwassenen
    Vanaf € 26,99 Normale prijs € 28,99
  2. 109772.JPG
  3. 51151.jpg
  4. IST Sports - Duikbril op Sterkte - Leesdeel tot +4.0
  5. IST Sports - Duikbril Op Sterkte - Minglazen tot -8.0
  6. 46528.JPG
  7. 43860.JPG
  8. 70381.JPG
  9. 59217.JPG
  10. 68929.JPG
  11. 70387.JPG
  12. 37174.JPG
  13. 70372.JPG
  14. 61950.PNG
  15. 70445.JPG

Verschillende brillen voor een optimale ervaring

In ons assortiment tref je veel verschillende soorten snorkelbrillen aan. Zo bieden we snorkelbrillen voor kinderen en volwassenen aan. Het verschil? De kinderbrillen zijn van een kleiner formaat, wat ze ideaal maakt voor de kleine snorkelaars en duikers onder ons. De volwassen snorkelbrillen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende functies. Zo is er altijd wel eentje die aansluit bij jouw wensen!

Onze duikbrillen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over comfortabel siliconenmateriaal. Dit maakt ze ideaal te dragen voor iedere gezichtsvorm. Daarnaast zorgen de verstelbare bandjes ervoor dat de bril perfect op jouw gezicht aansluit. Water in de bril is met een snorkelbril van Duikwereld voor altijd verleden tijd!

Hoe zorg ik ervoor dat mijn snorkelbril past?

Om te zorgen dat er geen water in jouw bril kan lopen, raden we aan om op deze drie zaken letten:

  • Afdichting: Het siliconenmateriaal moet goed om jouw gezicht sluiten, zodat je lekkage in de bril voorkomt. Dit heeft anders een negatieve ervaring op jouw duikervaring.
  • Pasvorm: Het juist afdichten van de bril voorkom je door te kiezen voor een goede pasvorm. Met de verstelbare en flexibele bandjes kun je de snorkelbril helemaal verstellen naar jouw wens. Zo ontstaan er geen onnodige drukpunten.
  • Neusstuk: Tot slot is het juist instellen van het neusstuk belangrijk. Hiermee zit de bril niet alleen fijn, maar houdt het ook de juiste afstand tot je ogen.

Het verschil tussen een snorkelbril en snorkelmasker

Bij Duikwereld heb je de keuze tussen een snorkelbril en een snorkelmasker. Beide producten hebben enkele verschillen. Een snorkelbril bedekt alleen de ogen en biedt een breed gezichtsveld. Je moet daarom ademen door de mond via een aparte snorkel. Een snorkelmasker omvat het hele gezicht, biedt een panoramisch zicht en maakt ademen door neus en mond mogelijk via een geïntegreerde snorkelbuis.

Daarnaast biedt een snorkelmasker meer comfort en een natuurlijke ademhaling. Een snorkelbril is eenvoudiger en daardoor ook goedkoper. Voor beginnende duikers en snorkelaars volstaat een snorkelbril prima. Ben je een ervaren duiker of snorkelaar en op zoek naar een zeer comfortabele optie? Dan is een snorkelmasker een uitstekende keuze!

Snorkelbril op sterkte? Ook die hebben wij!

Draag jij overdag een bril of lenzen? En wil je wel optimaal kunnen genieten van de onderwaterwereld? Dan bieden we een duikbril op sterkte aan! De sterkte varieert van +4 tot -8 en is per glas te kiezen. Vul bij het bestellen eenvoudig de sterkte per glas in en neem al het pracht van onderwater tot in detail waar!

De beste snorkelbril kopen bij Duikwereld

Voor het kopen van de beste snorkelbrillen ben je bij Duikwereld aan het juiste adres! We hebben een groot assortiment brillen van de beste merken. Liever een snorkelmasker of duikbril? We passen de snorkelbrillen helemaal aan op jouw wensen! Wil je de brillen eerst in het echt uittesten? Kom dan naar onze grote en fraaie winkel in ‘s-Hertogenbosch. Onze specialisten staan klaar om jou van de perfecte bril te voorzien.

Jouw snorkelbril online bestellen? Plaats het product in het online winkelmandje en profiteer van de vele voordelen. Zo bieden we vanaf €60,- gratis verzending naar jouw adres. Tot slot heb je jouw bril de volgende werkdag al in huis, wanneer je voor 15:00 uur bestelt. Koop dus nu jouw snorkelbril bij Duikwereld!

Meer informatie nodig?

Wil je nog meer informatie over onze snorkeluitrusting ontvangen? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze duikspecialisten. Iedere werkdag staan ze klaar om jou te helpen met persoonlijk advies. Bel ons op +31 (0)73 - 6131763 of stuur een e-mail naar info@lieven.nl. We helpen je graag verder!