• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Atomic SV2 Snorkel - Semidroog Flex

Artikelnummer
A06-0235-00
Vanaf € 69,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Atomic SV2 Snorkel - Semidroog Flex

De SV2 is ontworpen om het binnendringen van spatwater in de ademhalingsbuis te beperken door de Scupper Valve onderste sectie te combineren met de gestroomlijnde SV2 Semi-Dry top.  SV2 is de perfecte snorkel voor ruw of golvend water.

SV2 FLEX: HOOGWAARDIG ONTWERP MET EEN SEMI-DROGE BOVENKANT

De SV2 heeft een onderstuk met Scupper Valve en een gestroomlijnde semi-droge bovenkant. De SV2 semi-droge bovenkant maakt gebruik van horizontale ventilatieopeningen die zijn ontworpen om opspattend water te verspreiden dat normaal gesproken vrij in de snorkeltop zou komen. De kleine openingen tussen de schoepen van de ventilatieopeningen beperken de watersnelheid en de druppelgrootte en zorgen ervoor dat het meeste spatwater de speciale ventilatieopeningen verlaat zonder in de ademhalingsbuis terecht te komen. Het eindresultaat is minder water in je snorkel. De SV2 is perfect voor ruwe of woelige wateromstandigheden.

KENMERKEN EN VOORDELEN VAN DE SV-SERIE HOOGWAARDIGE SNORKELS

Het ontwerp van de Scupper Valve (SV) is zelflozend en zorgt voor een heldere, moeiteloze reiniging. Posi-lock flex retainer zet flex sectie en mondstuk vast. Het dubbele siliconen mondstuk voorkomt dat de tanden te veel worden samengedrukt, waardoor de luchtstroom wordt beperkt. Roterend mondstuk met ratelindicatoren. SV2 Semi-droge top is ontworpen om het binnendringen van opspattend water in de ademhalingsbuis te beperken.

SV-SERIE - HOE ZE WERKEN

Net als de eenrichtingsafsluiter op een boot, zorgt het onderste gedeelte van zowel de SV2 (semi-droog) ervoor dat water gemakkelijk kan worden afgevoerd. Al het water dat aan de bovenkant van de snorkel binnenkomt, passeert het mondstuk volledig en komt via het ontluchtingsventiel naar buiten. Als er water in de interne buis in het hoofdgedeelte van de snorkel komt, bevat deze een kleine eenrichtingsklep die ontworpen is om water langs het mondstuk en uit de spoelklep te laten stromen zonder zich op te hopen op de bodem van de ademhalingsopening. De duiker ademt gewoon een kleine hoeveelheid lucht uit om het water onder het mondstuk weg te blazen, en de interne luchtweg blijft droog. Het is zo eenvoudig en effectief dat er octrooi op is aangevraagd!
Meer informatie
Doelgroep
Alle Leeftijden
Dry top

Een drytop zorgt ervoor dat wanneer de snorkel onderwater gaat dat deze wordt afgesloten door middel van een klepje. Hierdoor kan er geen water in de snorkel komen en hoeft de snorkel niet leeggeblazen te worden.

Nee
Waterloosventiel
Ja
Materiaal Mondstuk

Goede mondstukken zijn gemaakt van siliconen omdat:

  • Siliconen geen smaakt heeft
  • Heel zacht is
  • En comfortabel draagt
Siliconen
Merk
Atomic