SUP Verhuur 24 uur

74632.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 198702
€ 65,00

3-5 werkdagen

€ 65,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

SUP Verhuur Jobe Duna 11.6 model 2020 

De Jobe Duna boards die wij verhuren zijn opblaasbaar en zitten in een zeer nette waterdichte tas die als rugzak gedragen kan worden en weegt ongeveer 9 kg. Wij verhuren je een geheel complete SUP. Er zit een geplastificeerde handleiding bij. Je kunt de opblaasbare SUP ophalen in onze winkel, na een korte uitleg kun je richting waterkant. Het gebruiksklaar maken kost ongeveer 10 min daarna kun je beginnen. 

Om de SUP verhuur zo laagdrempel mogelijk te houden vragen wij geen borg maar wel een geldig legitimatie bewijs. Dit kan zijn:

  • Een Identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Een kopie hiervan is niet geldig.
 

Go SUP and have fun!
Voor meer info of reserveringen Mail ons of bel tijdens openingstijden onze winkel 073-6131763

Jobe Duna 11.6 
Wil je weten welk model SUP de Jobe Duna 11.6 is kijk dan eens op onze verkoop website www.zeilkleding.nl bij de sectie SUP / SUP Boards

Gebruikte SUP kopen?
Ieder jaar aan het einde van ons SUP seizoen (meestal eind september, afhankelijk van onze weergoden) verkopen wij alle verhuur SUP's. Je koopt dan een perfecte SUP die wij geheel compleet leveren voor een zeer nette prijs. Heb je interesse in zo'n gebruikte SUP neem dan contact op met ons via e-mail, telefoon of kom langs in onze winkel.

Extra informatie

SUP Activiteit
SUP Verhuur
Merk
Jobe