SUP Vestingtocht Centrum 3.5 uur

45685.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 198711
€ 54,00

3-5 werkdagen

€ 54,00
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >70 euro
  •  14 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

Deze tocht is een echte aanrader, we nemen je mee op reis langs de vestingwerken van het oude ’s-Hertogenbosch. Ken je deze al?
Wij kunnen je verzekeren dat je vanaf het water op een SUP een geheel andere stad ziet! Vanaf de Singelgracht – Dieze – Dommel en de Aa zul je zien dat de stad erg rustig is terwijl hij aan de wal bruist.


De tocht zal worden aangepast aan de deelnemers zodat je precies ziet wat je wilt zien. Heb je veel ervaring dan leggen we wat extra kilometers af. heb je minder ervaring dan passen we de snelheid en afstand aan jou aan. Op het moment dat we de Bossche binnenhaven binnen peddelen ter hoogte van de boombrug (Brede Haven – Oliemolensingel – Handelskade) ontvouwt zich een pittoresk plaatje.

Bij deze tochten richten we ons meer op het maken van een leuke tocht en de omgeving dan de preciese techniek van het suppen. 

Bij ons kun je deze tocht in overleg plannen op elk gewenst moment van de week (ochtend, avond, weekend etc). Wil je boeken, bestel dan dit artikel en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een geschikte datum in te plannen! Wanneer je meer info wilt, neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

 

Extra informatie

SUP Activiteit
SUP Tochten
Merk
Jobe