Zwembril op Sterkte

34016.JPG

Meer afbeeldingen

Artikelnummer: 5402
Price From: € 62,50

€ 62,50
 •  Laagste prijs garantie
 •  Gratis verzenden >70 euro
 •  14 dagen bedenktijd
 •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch

Productomschrijving

De Delta RX zwembril is speciaal ontworpen voor brildragende watersporters die ook tijdens het dragen van een zwembril goed zicht willen hebben. Ongeachte de sterkte! Want nagenoeg iedere correctiesterkte is leverbaar voor de Delta RX, ook met cylinders, waarbij tevens rekening wordt gehouden met de pupilafstand.
De speciale constructie van de Delta RX en de aangepaste neusbruglengte zorgt voor een optimale pasvorm en afdichting tijdens het zwemmen.
Er zijn drie verschillende zwembrillen op sterkte te koop. Afhankelijk van uw oogafwijking kiest u voor één van deze drie mogelijkheden:

 • Standaard - Afwijking  minimaal -1.50, maximaal -4.00 of minimaal +1.00, maximaal +3.00, in stappen van 0.5. Geen cilinder mogelijk. Kiest u voor deze optie dan hoeft u bij het bestellen alleen de gewenste sterkte Links en Rechts op te geven bij opmerkingen.
   
 • Op Maat - Afwijking maximaal -6.00 of + 6.00, in stappen van 0.25, cilinder tot maximaal 2.00. Indien u een cilinder afwijking heeft wordt ook die meegenomen in de zwembril. De glazen worden speciaal op maat gemaakt voor u. Als u voor deze optie kiest moet u een kopie van uw opticien recept naar ons mailen of sturen per post.
   
 • Op Maat Extra - Als optie 2 maar dan tot -12.00 of + 8.00. Cilinder tot maximaal 4.00

Wij leveren uw zwembril standaard in de blauwe kleur zoals u die op de foto ziet. Op verzoek kunnen wij ook zwart, wit, rood of geel leveren. Wilt u dat? Geef dat dan aan bij uw bestelling bij 'opmerkingen'.

Let op, dit product wordt op maat besteld voor u en kan niet retour.

Extra informatie

Doelgroep
Volwassenen
Duikbril op sterkte
Duikbril op sterkte
Merk
Proteye