• Gratis verzending vanaf €60
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar
Duikuitrusting

Duikuitrusting

Duiken is een prachtige activiteit die jou een kijkje geeft in de wondere onderwaterwereld. Wil jij beginnen met duiken, of ben je al een gevorderde duiker? Dan weet je dat kwalitatieve duikuitrusting een must is. Duikuitrusting van topkwaliteit geeft jou namelijk de benodigde comfort en veiligheid. Duikwereld biedt jou een groot assortiment van topkwaliteit. Bekijk nu onze pagina!

Voordelen
 •  56 jaar ervaring (sinds 1967)
 •  Perfecte product kennis
 •  Online of in onze winkel
 •  Zeer scherpe prijzen
 •  30 dagen geld terug
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Bel +31 (0)73-6131763 
(tijdens openingstijden)

of e-mail: info@lieven.nl

Veiligheid staat voorop

Ondanks dat duiken jou de ultieme vrijheid kan geven, brengt de activiteit bepaalde risico’s met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Decompressieziekte;
 • Stikstofnarcose;
 • Barotrauma.

Veilige uitrusting, zoals goed functionerende ademautomaten, betrouwbare duikinstrumenten en nauwkeurige duikcomputers, zorgen ervoor dat deze risico’s minimaal blijven. Duikuitrusting helpt het nauwkeurig beheren van je diepte, duiktijd en luchtcapaciteit. Essentiële onderdelen van een veilige en fijne duik!

Comfortabele uitrusting voor de beste duik

Ook het comfort in duikuitrusting verhoogt het plezier en de duur van een duik. Met comfortabele duikuitrusting focus jij je op de omgeving en de duik zelf, zonder dat je let op ongemakken. Met onze trimvesten, volgelaatsmaskers en ademautomaten ben jij verzekerd van het benodigde comfort. Zo ben je niet alleen beter beschermd, maar verhoog je tegelijkertijd ook jouw duikgenot!

Een groot assortiment duikspullen

Bij Duikwereld bieden we een groot assortiment van verschillende duikspullen aan. Elk onderdeel verzekert jou van een veilige en comfortabele duik. Hierdoor zijn ze onmisbaar van een complete duikuitrusting. De uitrusting is geproduceerd door kwaliteitsmerken, kenmerkend voor hun topkwaliteit. Bij Duikwereld bieden we de volgende duikspullen aan:

Jouw gehele duikuitrusting op één plek

Voordat je het wat ingaat, moet je beschikken over een aantal benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan essentiële benodigdheden, zoals droogpakken, duikpakken, duiklaarzen en caps. Maar met alleen duikkleding ben je er nog niet. De duikuitrusting die je op deze pagina vindt, maken jouw duikervaring af.

Bij Duikwereld vind je dus alles op één plek. Zowel duikkleding als alle onderdelen voor een duikuitrusting. Wel zo gemakkelijk. Heb je hier vragen over? Onze duikspecialisten staan vijf dagen in de week voor jou klaar. Zo garanderen we dat je jouw gehele duikuitrusting tegen eerlijke prijzen bij ons aanschaft!

Duikspullen kopen bij Duikwereld

Het bestellen van jouw duikuitrusting doe je snel en eenvoudig bij Duikwereld. Plaats de onderdelen die jij nodig hebt in het online winkelmandje en reken veilig af. Wanneer jij jouw bestelling voor 15:00 uur bestelt, heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Profiteer niet alleen van een razendsnelle service, maar ook van gratis verzendkosten. Bij een bestelwaarde van €60,- of meer verzenden we jouw duikuitrusting ook nog eens gratis op. Bekijk je liever de duikuitrusting eerst met eigen ogen? Kom dan langs in onze 1000m2 grote winkel in ‘s-Hertogenbosch. Onze specialisten staan klaar om je van persoonlijk advies te voorzien. Koop dus nu jouw nieuwe duikuitrusting bij Duikwereld!

Meer informatie nodig?

Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie ontvangen? Van dinsdag tot en met zaterdag zijn wij te bereiken op +31 (0)73 - 6131763 of op ons e-mailadres: info@lieven.nl. We helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze!