• Gratis verzending vanaf €50
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Duikcomputers

Moderne technieken maken duiken makkelijker en veiliger – en daarmee ook leuker en veelzijdiger. Bij Duikwereld.nl vind je een selectie van de modernste duikcomputers, van gerenommeerde merken als Suunto,Shearwater,Scubapro, Aqualung en Mares. Dat geeft je maximale vrijheid en zekerheid. De meest uitgebreide duikcomputers zijn lucht geïntegreerd door het gebruik van een speciale duikcomputerzender, al hebben wij ook polsmodellen die je dagelijks kunt dragen. Duik veilig, duik met meer plezier! Lees meer over duikcomputers.

Voordelen
  •  55 jaar ervaring (sinds 1967)
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  30 dagen geld terug
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Bel +31 (0)73-6131763 
(tijdens openingstijden)

of e-mail: info@lieven.nl

Wat is een duikcomputer?

Een slimme duikcomputer geeft je (minimaal) informatie over tijd en diepte en vertelt je meer over veilige duiktijden en bijbehorende opstijgmomenten. De betere modellen geven daarnaast vaak nog extra informatie over bijvoorbeeld watertemperatuur, mate van zuurstofverzadiging en de restvoorraad lucht in je fles.

Hoewel een duikcomputer lijkt op een smartwatch, is deze volledig toegespitst op de duikervaring. Dit vereist een robuust ontwerp, want het apparaat moet zijn werk juist onder water doen. Daarbij krijgt de duikcomputer niet alleen met druk te maken, maar ook met snelle bewegingen en onverwachte stoten. Ook moet het display onder alle omstandigheden goed af te lezen en te bedienen zijn. Het zijn allemaal uitdagingen waar wij een passend antwoord voor bieden.

De uitgebreide functionaliteit van een duikcomputer is vanzelfsprekend superieur aan die van een gewoon duikhorloge of dieptemeter. Vrijwel alle duikcomputers kunnen met verschillende gassen omgaan of hebben de mogelijkheid een zender te monteren. De betere modellen kunnen met veel extra omstandigheden rekening houden, zoals verschillende duikmodussen. De duikcomputer toont niet alleen actuele informatie, veel duikcomputers houden ook een logboek bij die je later weer kunt uitlezen. De techniek opent zo talloze nieuwe perspectieven waar je veel plezier van zult hebben.

Duikcomputers topmodel

Op dit moment heeft Shearwater de sterkste en meest betrouwbare full-size duikcomputer tot nu toe. Wil je weten wat dit topmodel kan? Dan raden we je aan onze review van de Shearwater Perdix 2 te lezen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen en je vragen stellen aan één van de medewerkers van Duikwereld.nl. We adviseren je graag.

Duikcomputers online bestellen

Als je een duikcomputer wilt kopen en je daarover wilt laten informeren, ben je van harte welkom in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch. Maar onze website is daarnaast zo ingericht dat je je duikcomputer online kunt bestellen. We hebben alle duikcomputers op voorraad, dus in de meeste gevallen begint je duikavontuur al de eerstvolgende dag!