Duikhorloges

Winkelen per
Armomvang
Prijs
Batterij
Merk

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 39 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een duikhorloge kopen is een essentieel onderdeel in het compleet maken van uw duikuitrusting. Het is daarom belangrijk dat u een duikhorloge aanschaft dat de informatie laat zien die u wilt weten en dat deze er ook nog eens stijlvol uitziet. Waar u deze vindt? In de webshop van Duikwereld.nl.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Hier moet u op letten als u een duikhorloge gaat kopen

Een goed duikhorloge heeft een draairing waarmee u kunt onthouden hoe lang u onder water bent en een secondewijzer die u helpt de opstijgsnelheid in de gaten te houden. De waterdichtheid is uiteraard erg belangrijk, let bij het kopen van een duikhorloge goed op deze waterdichtheid, wij adviseren minimaal 200 meter. Omdat u het horloge vaak over een neopreen duikpak of droogpak draagt, moet de band goed verstelbaar zijn. Een rubber of nylon horlogeband, eventueel met een verlengband, kan altijd passend gemaakt worden.

Direct een mooi en functioneel horloge bestellen

Wanneer u rekening houdt met de voorwaarden die wij hier uitgelegd hebben, kunt u een goed duikhorloge kopen, maar er is meer dan dat. Vaak wordt het duikhorloge ook als sieraad gedragen en moet het, naast functioneel, ook mooi zijn. Wij hebben onder meer hele mooie Citizen horloges en moderne Apeks duikhorloges. Heeft u uw favoriet gevonden? Bestel deze dan direct! Heeft u voordat u bestelt nog vragen over onze duikuitrusting? Onze behulpzame klantenservice staat voor u klaar als u belt naar +31 (0)73-6131763.