• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Verzending en bezorging

Verzending:

Bestel je op dinsdag t/m vrijdag voor 14.30 uur dan verzenden wij je bestelling dezelfde dag. Bestellingen geplaatst na 14.30 uur op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag worden dinsdags verzonden.

Veruit de meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar, indien we het product niet direct kunnen leveren wordt duidelijk aangegeven wat de verwachte levertijd is.

Verzendkosten Nederland, België en Duitsland:

Wanneer het orderbedrag minder dan €60,- is rekenen wij een bijdrage in de verzendkosten (NL, BE en DE €6.95). Als het orderbedrag hoger is dan €60,- dan is de verzending gratis.

Bezorging DPD:
Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doen we onze uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen. DPD bezorgt je pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met ruim 850 Pickup parcelshops in Nederland, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

Track & Trace:

In je verzendbevestiging vindt je de DPD pakketcode waarmee het pakket online te volgen is via hun website.

Afhalen:

Je kan je bestelling ook in onze winkel afhalen, in dit geval dien je afhalen te selecteren in het bestelproces. Dit is uiteraard gratis, zonder minimumorderbedrag. Onze adresgegevens zijn:

Herman Lieven VOF
Rietveldenweg 64
5222 AS
's-Hertogenbosch

Verzendkosten 

Nederland, België en Duitsland - 6.95 euro, gratis verzenden vanaf 60 euro
Europa - EU landen - 19.90 euro, bij een order bedrag vanaf 500 euro is verzending gratis

Shipping Cost

Netherlands, Belgium and Germany - 6.95 euro, and free shipping from 60 euro
Europe - EU countries - 19.90 euro, and free shipping from 500 euro