• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Ademautomaten

Op zoek naar een nieuwe ademautomaat? Bij Duikwereld.nl bieden we verschillende soorten ademautomaten aan, inclusief accessoires en complete sets. Zo zit er altijd een geschikt apparaat voor jou bij. Of je nu gaat voor een voordelige ademautomaat omdat je net begint met duiken, of juist op zoek bent naar een topkwaliteit automaat met de allerbeste ademeigenschappen: wij hebben het in ons assortiment! Profiteer van onze voordelen en bestel vandaag nog jouw nieuwe ademautomaat!

Voordelen
  •  56 jaar ervaring (sinds 1967)
  •  Perfecte product kennis
  •  Online of in onze winkel
  •  Zeer scherpe prijzen
  •  30 dagen geld terug
Service

Heeft u een vraag over een product of kunnen wij u helpen bij het plaatsen van uw bestellen? 

Bel +31 (0)73-6131763 
(tijdens openingstijden)

of e-mail: info@lieven.nl

Waarom is een ademautomaat belangrijk?

Een ademautomaat is essentieel bij het duiken, omdat het jou in staat stelt om onder water te ademen. Het apparaat verlaagt de druk van de opgeslagen lucht in de duikfles naar een veilige, adembare druk. Deze verlaging is cruciaal omdat de luchtdruk onder water toeneemt naarmate je dieper duikt. Zonder een ademautomaat zou de hoge druk van de lucht in de fles schadelijk kunnen zijn. De automaat zorgt ook voor een constante, comfortabele luchtstroom, ongeacht de diepte. Het stelt jou daarom in staat om efficiënt en veilig de onderwaterwereld te verkennen. Het risico op decompressieziekte wordt daarmee geminimaliseerd.

Groot aanbod van ademautomaten en accessoires

Bij Duikwereld hebben we verschillende soorten ademautomaten in het assortiment. Zo heb je keuze uit de volgende automaten, sets en accessoires:

Verschillende topmerken in het assortiment

Je vindt bij ons ademautomaten van topmerken als Scubapro, Aqualung en Apeks. Het merk dat jij kiest, is grotendeels afhankelijk van je budget. Weet je niet welke ademautomaat het meest geschikt is voor jou? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag met deskundig advies.

Specialisten voor nauwkeurig onderhoud en snelle reparaties

Er is er onverhoopt wat stuk gegaan, of wil je een bepaald onderdeel laten vervangen? Wij beschikken over een werkplaats waar we de ademautomaten van onderhoud verzorgen. Je kunt bij ons terecht voor een jaarlijkse ademautomaat servicebeurt, maar ook wanneer er een probleem is dat direct opgelost moet worden. Op deze manier kun jij jouw duikavonturen weer snel vervolgen!

Ademautomaat kopen bij Duikwereld

Heb je een ademautomaat of set gevonden die voldoet aan jouw wensen? Bestel deze dan direct! Je betaalt eenvoudig en veilig via iDEAL, PayPal, VISA of MasterCard. Heb je de bestelling geplaatst? Dan leveren we deze razendsnel af. Bij een bestelling vanaf €60,- bieden we ook nog een gratis verzending. Koop dus nu jouw nieuwe ademautomaat bij Duikwereld!

Heb je nog vragen?

Wil je nog meer weten? Bezoek dan onze ruime winkel in 's-Hertogenbosch. Onze experts staan klaar om je te ondersteunen. Liever meteen contact opnemen? Bel ons dan op +31 (0)73 - 613 1763, mail naar info@lieven.nl of vul het online contactformulier in. Onze specialisten geven je graag advies over het kiezen van jouw perfecte ademautomaat en andere duikuitrusting!