• Gratis verzending vanaf €50
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Blog

 1. Citizen Duikhorloge

  Citizen Duikhorloge

  Je wilt graag een mooi Citizen duikhorloge kopen maar bent niet zeker wel type uurwerk je moet kiezen. Ga je voor een Citizen Eco-Drive of juist voor een Automatic? Wij leggen je graag uit wat de verschillen zijn zodat je de juiste keuze maakt.

  Lees meer »
 2. Voordelen van een snorkelmasker

  Voordelen van een snorkelmasker

  Ga je voor de eerste keer snorkelen? Wil je graag zo comfortabel en eenvoudig mogelijk genieten van het onderwaterleven? Kies dan voor een Ocean Reef Aria snorkelmasker. In dit blog bespreken we de voordelen.

  Lees meer »
 3. Duiktassen

  Duiktas met of zonder wielen

  Of je nu een hobby of professionele duiker bent, het zal je niet ontgaan zijn dat je als duiker veel materiaal nodig hebt om een comfortabele duik te maken. Een duiktas is dan ook de ideale oplossing om je duikspullen mee te vervoeren, maar wat is nu het belangrijke verschil tussen een duiktas met of zonder wielen? Graag leggen wij het uit....

  Lees meer »
 4. Een goede snorkelbril

  Een goede snorkelbril

  Je hebt een vakantie naar een warm land geboekt en wilt daar gaan snorkelen. Je zoekt goede snorkelets maar weet niet goed wat een goede snorkelset is en waar je op moet letten bij de aanschaf. Wij zetten het voor je op een rijtje in dit blog.

  Lees meer »
 5. Perdix 2 Duikcomputer

  Shearwater Perdix 2

  Je ziet ze steeds meer, ook in de duikwinkels van Nederland… Technische duikcomputers met kleurenschermen en zenders. Wellicht heb jij een buddy met zo’n computer of heb je wel eens naar zo’n computer gekeken. Wat maakt de Perdix 2 een betere computer dan andere merken?

  Lees meer »