Voordelen van een volgelaatsmasker om te snorkelen

Heeft de onderwaterwereld jou altijd getrokken en wil je deze op een makkelijke manier gaan verkennen? Dan is het snorkelmasker van Ocean Reef een ideale optie. Het zal je niet ontgaan zijn dat er veel keuze is in snorkelmateriaal, maar waarom zou je de keuze maken voor een snorkelmasker in plaats van een los masker en snorkel?

Wij hebben het hier over een volgelaatsmasker, een bril en snorkel inéén die jouw volledige gezicht bedekt. Het snorkelmasker heeft vele voordelen, zoals: je kunt door je neus en je mond blijven ademen en er kan geen water in het snorkelmasker komen door de dry-top snorkel. Door de silicone randen om het masker, krijgt het de ideale pasvorm en zit het comfortabel. De Roterende Quick Release gespen zorgen voor een perfecte pasvorm en is het masker ook eenvoudig op en af te zetten. Hiernaast heb je met dit masker meer lichtinval, waardoor je de onderwaterwereld nog kleurrijker zult ervaren dan bij een los masker en snorkel.

Nooit meer een beslagen glas

Je zult geen last meer hebben van een masker dat beslaat, doordat het snorkelmasker jouw ademlucht circuleert. Je hoeft hiervoor niets te doen, het masker zorgt er zelf voor dat het niet beslaat.

Vaste snorkel

De snorkel zit op een vaste plaats op het masker, waardoor het altijd in de ideale positie staat en optimaal zal functioneren. Je kunt hierdoor volledig  genieten van de onderwaterwereld. 

Waterdicht

Er komt geen water in het snorkelmasker, ook niet wanneer de snorkel onderwater komt. De snorkel sluit dan automatisch af en voorkomt het inlopen van water.

Kwaliteit

De Ocean Reef Aria snorkelmaskers die wij verkopen zijn de beste snorkelmaskers op de markt. Ze sluiten heel goed af, dragen heel comfortabel en zijn makkelijk in gebruik. 

Ocean Reef gebruikt alleen hoge kwaliteit siliconen wat heel prettig aanvoelt tegen je gezicht en doordat het flexibel is perfect afsluit. 

Zeer makkelijk in gebruik

Een Aria QR+ snorkelmasker is ontzettend makkelijk in gebruik, de rekbare maskerband is eenvoudig te verstellen waardoor het masker direct goed past en klaar is voor gebruik. Je kunt nu het water inlopen en beginnen met snorkelen. 

  1. Snorkelmasker en Snorkelvinnen - Set - Ocean Reef - Aria - Maat 36-48
    Vanaf € 119,00 Normale prijs € 126,90
  2. Combo Aria QR+ Snorkelmasker + DUO Snorkelvinnen
    Vanaf € 119,00 Normale prijs € 126,90
  3. Ocean Reef Aria QR+ - Snorkelmasker

 Verschillende maten

Het snorkelmasker is in verschillende maten te krijgen, S/M, M/L en L/XL. De maat S/M is voor hele smalle gezichten, de maat M/L is voor de meeste gezichten de beste keuze en de maat L/XL is voor grotere gezichten.

Je bepaalt de beste maat door je gezicht van onder de kin tot bovenaan de neus te meten (daar voel je een kuiltje, dat is het meetpunt). Bij twijfel omdat je precies op de rand van twee maten uitkomt neem je de grotere maat. 

S/M - 10 tot 11.5cm
M/L - 11.5 tot 12cm
L/XL - 12.5 tot 14cm 

Wil je meer weten over welk snorkelmasker het beste bij jou past? Kom eens langs in onze duikwinkel in 's-Hertogenbosch. Onze duikspecialisten vertellen je graag nog meer over welk snorkelmasker het beste bij jou past. Wij hebben veel snorkelmaskers op voorraad, zodat je bij Herman Lieven altijd kunt slagen.