• Gratis verzending vanaf €60
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar
Tweede trap ademautomaat

Tweede trap ademautomaat

Een tweede trap ademautomaat is een onmisbaar onderdeel van je duikuitrusting. Dit apparaat, dat je in je mond neemt, regelt de ademlucht vanuit de eerste trap naar een adembare druk. De tweede trap zorgt ervoor dat de lucht pas vrijkomt wanneer je inademt. Ook past het de luchtstroom aan aan de omgevingsdruk onder water. Zo garandeert een tweede trap ademautomaat een veilige en comfortabele ademervaring tijdens je duik. Ontdek nu het uitgebreide aanbod bij Duikwereld!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. 79831.JPG
  Apeks XTX50 2e Trap - Zonder Slang
  Speciale prijs € 239,00 Normale prijs € 299,00
 2. 79829.JPG
  Apeks XTX40 2e Trap - Nitrox - Z/Slang
  Speciale prijs € 249,00 Normale prijs € 309,00
 3. 79819.JPG
  Apeks XL4 Plus 2e Trap - Zonder Slang
  Speciale prijs € 179,00 Normale prijs € 219,00
 4. 29602.JPG
  Scubapro G260 Losse 2e Trap met Slang
  Speciale prijs € 309,00 Normale prijs € 485,00
 5. 29608.JPG
  Scubapro S600 Losse 2e Trap met Slang
  Speciale prijs € 369,00 Normale prijs € 510,00
 6. 29610.JPG
  Scubapro A700 Losse 2e Trap met Slang
  Speciale prijs € 469,00 Normale prijs € 640,00

Een essentiële aanvulling op jouw duikuitrusting

Voor iedere duiker is een betrouwbare tweede trap ademautomaat van groot belang. Deze zorgt namelijk voor een naadloze en comfortabele ademervaring onder water. Dit is cruciaal voor het minimaliseren van stress en potentiële gevaren onder water. Onze tweede trap ademautomaat zijn ontworpen om een constante luchtstroom te bieden op elke diepte, waardoor zowel beginners als ervaren duikers optimaal kunnen genieten van hun duikactiviteiten.

Het verschil tussen een tweede trap ademautomaat en eerste trap ademautomaat

Terwijl de eerste trap ademautomaat de hoge druk van de duikfles naar een tussenliggende druk verlaagt, is het de taak van de tweede trap om deze druk aan te passen naar een juiste adembare omgevingsdruk. Dit fijne afstemmen van de luchtstroom is essentieel voor een veilige en prettige ademervaring. De combinatie van beide trappen zorgt ervoor dat duikers onder alle omstandigheden veilig en comfortabel kunnen ademen.

Duikwereld: Goed onderhoud en snelle reparaties

Heb je een probleem met je tweede trap ademautomaat? Of is er onderhoud nodig? Onze werkplaats biedt vakkundige service voor alle soorten tweede trap ademautomaten. Of het nu gaat om een jaarlijkse servicebeurt of een snelle reparatie, wij zorgen ervoor dat je snel weer klaar bent voor je volgende duik.

Tweede trap ademautomaat kopen bij Duikwereld

Investeer in jouw duikveiligheid en comfort door een hoogwaardige tweede trap ademautomaat aan te schaffen. Onze duikproducten van kwaliteitsmerken als Apeks en Scubapro staan garant voor betrouwbaarheid en gebruiksgemak, wat jouw duikervaring aanzienlijk verbetert. Voeg de gewenste automaat toe aan je online winkelmandje en profiteer van online veilig betalen, gratis verzending en onze snelle levering. Koop dus nu jouw tweede trap ademautomaat bij Duikwereld!

Meer informatie nodig?

Wil je graag nog meer informatie over onze ademautomaten of andere duikuitrusting? Neem gerust contact op met onze duikspecialisten. Of je nu een beginnende of ervaren duiker bent, wij helpen je graag met het vinden van de ideale tweede trap ademautomaat die aansluit bij jouw behoeften. Bel ons op +31 (0)73 - 613 1763, mail naar info@lieven.nl of bezoek onze grote duikwinkel in 's-Hertogenbosch voor persoonlijk advies. We staan je graag te woord!