• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Tusa Paragon Duikbril

Artikelnummer
M2001SQBMDRA
Vanaf € 194,65 Normale prijs € 229,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Tusa Paragon, professioneel duikmasker met versterkt Tri-Mix frame, Freedom technologie (met Fit II), UV420 lens behandeling en CrystalView Optisch Glas wat ervoor zorgt dat je duikt met het best mogelijke onderwaterzicht. De Paragon is het ultime duikmasker dat naast alle technische snufjes ook nog eens een fantastische pasvorm heeft.

Eigenschappen van de Tusa Paragon:

 Tri-Mix Frame - Drie aparte lagen worden gecombineerd tot één superieur frame. Polyurethaan materiaal beschermt de bril aan de buitenzijde en een gekruisd metalen frame gecombineerd met een polycarbonaat frame zorgen voor een serieus sterke duikbril.


 Freedom Technologie (met Fit II) - Dit is een set technologische snufjes die de pasvorm en prestaties verbeteren. Het gelaatstuk verschilt van dikte en van vorm en is op diverse plaatsen voorzien van stabiliteits randen zodat het perfect op je gezicht past. De buitenzijde is speciaal ontwikkeld om zo min mogelijk frictie te geven waardoor het masker onder water nog beter draagt en voelt.


 UV 420 Lens Behandeling - Beschermt je ogen tegen schadelijk HEV licht dat niet alleen op zonnige dagen maar zelfs bij bewolkte dagen aanwezig is.  Maskerband verstelbaar onder vijf hoeken - Gemonteerd op het gelaatstuk van de Paragon en verstelbaar met vijf micro-instellingen zowel links als rechts. Hierdoor kun je de druk van het masker op je gezicht perfectioneren voor de ultieme pasvorm.


 3D maskerband - Deze gepatenteerde 3D band is helemaal voorgevormd zodat hij precies op het (ronde) hoofd past en niet uit vorm gehaald wordt. Dit zorgt uiteraard ook weer voor meer comfort en een betere pasvorm. Anti-Reflectie Lens Behandeling - Vermindert intern en extern gereflecteerd licht. Deze vermindering zorgt ervoor dat er tot 95% meer licht binnenkomt wat de kleuren, helderheid, contrast sterk verbeterd wanneer je onderwater bent.CrystalView Optisch Glas - Zorgt voor superieure helderheid, kleur en licht doorvoer vergeleken bij standaard glazen die in andere duikbrillen gebruikt worden. Tot 15% van het beschikbare licht kan verloren gaan met een standaard glas door imperfecties in het glas. 


Quick-Adjust Gespen - De gespen zijn eenvoudig en snel te verstellen en daarnaast compact, lichtgewicht en geavanceerd waardoor het nog makkelijk wordt de perfecte pasvorm te behalen.Rond Gelaatsuk - Het ronde gelaatstuk geeft een zachte pasvorm dat druk verminderd en minder trekt op het gezicht. Perfect voorgevormd zorgt ook weer voor een betere pasvorm.

 
Meer informatie
Materiaal Lens
  • Veiligheidsglas

In een goede snorkel- of duikbril wordt alleen veiligheidsglas gebruikt. Dit type glas voorkomt schade aan de ogen als het breekt. 

  • Kunststof

Ocean Reef Aria Snorkelmaskers zijn voorzien van een kunststof venster. Dit is zeer sterkt, krasbestendig en beslaat niet.

Veiligheidsglas
Type Gesp
Flexibel
Materiaal Skirt
Siliconen
Toepassing

Een duikbril kan vaak gebruikt worden voor meerdere doeleinden, zo kun je ook snorkelen met een duikbril en ook duiken met een freedive masker. Sommige duikbrillen zijn speciaal ontworpen voor een bepaalde sport. Een duikbril voor freediven heeft een extra laag volume en een iets andere pasvorm terwijl een snorkelbril soms net wat eenvoudiger is in uitvoering dan een duikbril. Ga je snorkelen maar wil je wellicht ook gaan duiken? Kies dan voor een duikbril, dan maak je altijd de juiste keuze.

Duiken, Snorkelen
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

2 jaar
Merk
Tusa
Barcode
4983608481098
Doelgroep
Volwassenen