• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Atomic Subframe ARC Coating - Anti-Reflectie

Artikelnummer
A04-0220-00
Vanaf € 189,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
ARC Lens Technologie tilt UltraClear naar een hoger niveau

Atomic Subframe ARC - Duikbril 

Atomic Aquatics ontwikkelde de ARC (Anti-Reflective Coating) technologie om gereflecteerd licht te verminderen en de hoeveelheid beschikbaar licht dat doorgegeven wordt aan de ogen van de duiker te vergroten. Het resultaat is een sterk verbeterde transmissie van 98% van het beschikbare licht, vergeleken met een verlies van meer dan 14% van het licht met standaard groen "float" glas dat gebruikt wordt op de meeste maskers op de markt.

WAT IS ARC TECHNOLOGIE?
Anti-Reflective Coatings of "ARC" is een meerlaags metaaloxide coating proces toegepast op beide zijden van de UltraClear lenzen. Hierdoor komt er meer licht in het masker door lichtreflecties tegen het binnen- en buitenoppervlak van de lens te verminderen. De metaaloxidecoating is slechts enkele microns dik.

WAT IS HET VOORDEEL VAN ARC VOOR DUIKERS ONDER WATER?
  • Helderder, scherper zicht. U ziet duidelijker onder water en objecten in de verte worden duidelijker en scherper.
  • Meer contrast en helderheid.
  • Vermindert vermoeidheid van de ogen, schittering en voorkomt spookbeelden op het kijkgebied van de lens.
  • Een absolute must voor nachtduiken, omstandigheden met beperkt zicht en onderwaterfotografen.
DUURZAAM
Het Atomic Aquatics SubFrame masker is zo duurzaam dat het een levenslange garantie heeft tegen framebreuk. De sterkte komt van het interne frame (subframe) dat direct onder het oppervlak van de siliconenrubber rok is gegoten (octrooi aangevraagd). Dit subframe zorgt voor ongelooflijke sterkte en stijfheid en elimineert het lompe externe plastic frame van andere maskers. Een roestvrijstalen houder houdt de lenzen op hun plaats en zorgt voor extra stevigheid van de neusbrug van het masker. Een breed gezichtsveld en een goede pasvorm completeren de combinatie van functie, stijl en duurzaamheid.

ATOMIC SUBFRAME ARC
Het Atomic Aquatics SubFrame masker is zo duurzaam dat het een levenslange garantie heeft tegen framebreuk. De sterkte komt van het interne frame (subframe) dat direct onder het oppervlak van de siliconenrubber rok is gegoten (octrooi aangevraagd). Dit subframe zorgt voor ongelooflijke sterkte en stijfheid en maakt het lompe externe plastic frame van andere maskers overbodig. Een roestvrijstalen houder houdt de lenzen op hun plaats en zorgt voor extra stevigheid op de neusbrug van het masker. Een breed gezichtsveld en een goede pasvorm completeren de combinatie van functie, stijl en duurzaamheid.
Meer informatie
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

Beperkt Levenslang
Materiaal Lens
  • Veiligheidsglas

In een goede snorkel- of duikbril wordt alleen veiligheidsglas gebruikt. Dit type glas voorkomt schade aan de ogen als het breekt. 

  • Kunststof

Ocean Reef Aria Snorkelmaskers zijn voorzien van een kunststof venster. Dit is zeer sterkt, krasbestendig en beslaat niet.

Veiligheidsglas
Type Gesp
Flexibel
Merk
Atomic
Materiaal Skirt
Siliconen
Toepassing

Een duikbril kan vaak gebruikt worden voor meerdere doeleinden, zo kun je ook snorkelen met een duikbril en ook duiken met een freedive masker. Sommige duikbrillen zijn speciaal ontworpen voor een bepaalde sport. Een duikbril voor freediven heeft een extra laag volume en een iets andere pasvorm terwijl een snorkelbril soms net wat eenvoudiger is in uitvoering dan een duikbril. Ga je snorkelen maar wil je wellicht ook gaan duiken? Kies dan voor een duikbril, dan maak je altijd de juiste keuze.

Duiken, Snorkelen
Verpakkingsinhoud
Duikbril, Kunststof opbergdoosje