• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

 

 

Shearwater Perdix 2 – Krachtig, eenvoudig, betrouwbaar

Je ziet ze steeds meer, ook in de duikwinkels van Nederland… Technische duikcomputers met kleurenschermen en zenders. Wellicht heb jij een buddy met zo’n computer of heb je wel eens naar zo’n computer gekeken.

Vrijwel alle technische duikcomputers hebben de mogelijkheid verschillende gassen te gebruiken, een zender te monteren of data via bluetooth te delen met je telefoon. Wat maakt de Perdix 2 een betere computer dan andere merken?

Betrouwbare duikcomputer

Als duiker wil je zeker zijn dat je computer het niet laat afweten tijdens een duik. Een betrouwbare duikcomputer is essentieel en de Shearwater Perdix 2 is precies dat. Hij is voorzien van een gepantserde behuizing met titanium randen en betrouwbare titanium piëzo-touch knoppen. Een piëzo-touch knop heeft geen mechanisch bewegende delen en heeft mede daardoor een zeer lange levensduur.

Hij is zeer compact (81 x 71 x 38mm) en voorzien van een slagvast gehard aluminosilicaatglas scherm met superieure helderheid.

Eenvoudig te bedienen

De Perdix 2 heeft een interface met twee knoppen links- en rechtsonder met een zeer eenvoudige menustructuur waar je snel en makkelijk door navigeert. Het display is door de gebruiker zelf aan te passen zodat je altijd die data ziet die voor jou belangrijk is, daarnaast wordt alle data opgeslagen in jouw Shearwater Cloud omgeving met de ingebouwde Bluetooth functie.

Natuurlijk is de firmware eenvoudig en snel te updaten zodat je altijd beschikt over de meest recente software 

Functionaliteit Shearwater Perdix 2

We hebben vastgesteld dat de Perdix 2 een betrouwbare en eenvoudig te bedienen duikcomputer is maar dat is niet voldoende. Hij zal ook de juiste functionaliteit moeten hebben en laat dat nu het geval zijn. De Perdix 2 heeft alles wat een (technische) duiker nodig heeft, multigas, trimix, decompressie, closed circuit rebreather en een bottom timer. Het Bühlmann GF algorithme is door de gebruiker aan te passen en alles is perfect afleesbaar door het zeer heldere LCD display.

Vibratie alarm

Een sterk vibratie alarm, dat ook nog eens zelf aanpasbaar is, zorgt ervoor dat je op de kritieke momenten tijdens je duik gewaarschuwd wordt.

Volledig overzicht Shearwater Perdix 2

Wil je meer weten over deze robuuste duikcomputer? Kom eens langs in onze winkel, wij hebben de Shearwater Perdix 2 op voorraad en vertellen je er graag meer over. Je vindt de Perdix 2 ook op onze website.