• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Neem nu een kijkje in onze grote duikwinkel

Ben je op zoek naar nieuwe duikbenodigdheden? En wil je deze eerst eens met eigen ogen aanschouwen? Kom dan langs in onze 1000m2 grote duikwinkel in ‘s-Hertogenbosch! In onze winkel voorzien we jou van een groot en gevarieerd aanbod met duikmaterialen van de beste merken. Zo vind je onder andere duikspullen van BARE, Apeks, Waterproof en Scubapro. 


Een groot aanbod duikbenodigdheden

Heb je eenmaal een stap in onze winkel gezet, dan word je overladen met een groot assortiment. Ben je een beginnende duiker? Fijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je als ervaren duiker juist op zoek naar professionele kwaliteit? Ook dan voorzien we jou graag van de juiste duikbenodigdheden. In alle gevallen bieden we namelijk passende oplossingen voor jouw zoekvraag.

In onze duikwinkel vind je onder andere:

Volg nu een duikcursus via Duikwereld!

Om helemaal voorbereid het water in te gaan, raden we aan om een snorkel- of duikcursus te volgen. Hierin zijn de mogelijkheden zeer gevarieerd. Zo heb je de mogelijkheid om jouw PADI te halen na het volgen van een freedive-, snorkel- of duikcursus. Deze schaf je snel en gemakkelijk aan bij Duikwereld.

Liever een duikcursus online bestellen? Ga dan voor een DAN of GUE cursus. Eenvoudig besteld en meteen aan de slag!

Persoonlijk en deskundig advies van specialisten

In onze duikwinkel hebben we op ieder moment deskundigen rondlopen. Zij helpen je graag met het kiezen van de juiste duik- of snorkeluitrusting. Daarbij kijk je samen met onze duikspecialist naar jouw duikniveau en specifieke behoeften. Onze specialisten geven persoonlijk advies, waardevolle tips, vertellen je meer over de veiligheid en gaan dieper in op het onderhoud van je duikuitrusting. Zo weten we zeker dat je te allen tijde een juiste keuze maakt voor een veilige duik!

Goede bereikbaarheid en gratis parkeren

Onze duikwinkel ligt vlak naast de snelweg A59. Hierdoor is onze showroom uitstekend bereikbaar. Eenmaal van de snelweg af rijd je in een paar honderd meter naar onze winkel. Ben je bij onze winkel aangekomen? Dan parkeer je gratis op onze ruime parkeerplaats. Wel zo handig!

Bezoek de winkel van 1000 m2

Onze medewerkers voorzien u graag van advies in onze uitgebreide duik winkel. Bent u niet in de gelegenheid om ons te bezoeken en stelt u uw vragen liever telefonisch? Geen probleem! U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)73-6131763.

 

 

 

 

 

Heb je nog vragen?

Onze specialisten in de duikwinkel helpen je graag verder met het geven van persoonlijk advies. Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Of stel je je vragen liever telefonisch of via de mail? Geen probleem! Je bereikt ons op +31 (0)73 - 613 1763 of door een e-mail te sturen naar info@lieven.nl. Ook via de telefoon en e-mail staan we je graag te woord!