• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar
SSI Duikcursus

SSI Duikcursus

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een PADI of andere duikcursus bestelt u eenvoudig in de webshop van Duikwereld.nl. U kiest bij ons uit verschillende varianten die geschikt zijn voor zowel startende als ervaren duikers. Wilt u graag weten welke cursus het meest geschikt is voor u? Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Ontdek onze showroom

Welke duikcursus gaat u volgen?

Bij Duikwereld.nl bieden wij een breed aanbod aan met diverse cursussen. Staat duiken met walvishaaien dit jaar op de planning? Gaat u de Great Blue Hole in Belize verkennen of heeft u een andere avontuurlijke reis gepland waarvoor u graag wilt leren duiken of snorkelen? U kiest bij ons uit de volgende cursussen:

  • DAN
  • GUE
  • Ocean Reef
  • PADI duikcursus
  • PADI Freedivecursus
  • PADI Snorkelcursus

PADI duikcursus en lesmateriaal

Zoekt u kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal voor een PADI duikcursus? Bij Duikwereld.nl kunt u terecht voor alle beschikbare duikcursussen van deze organisatie. PADI is de Professional Association of Diving Instructors, oftewel: de Professionele associatie van duikinstructeurs. Het PADI lesmateriaal is dan ook met veel zorg en aandacht ontwikkeld door ervaren duikers en instructeurs.

Een PADI duikcursus: dé manier om veilig te leren duiken

Voor u aan de slag kunt met de praktische kant van het duiken, is het natuurlijk belangrijk om de theorie goed onder de knie te hebben. Daarom vindt u in ons assortiment het PADI-lesmateriaal. Dit merk gebruikt naast de duikcursusboeken ook de PADI Touch App. Dit is een prachtige digitale manier om de duiktheorie te leren en quizzen en examens te maken waar en wanneer het u uitkomt. Wij verkopen alle PADI lesboeken en Touch materialen voor alle beschikbare duikcursussen van deze organisatie. Zo leert u in een mum van tijd de theorie van het duiken. Met PADI kunt u vervolgens ook de praktijk leren. Duikwereld.nl biedt ook de PADI duikcursussen aan, voor iedere doelgroep en elk ervaringsniveau.

Vul uw duikcursus aan met verschillende workshops

Behalve dat u bij ons kiest uit een gevarieerd aanbod aan cursussen, zoals voor tech duiken of freediving, bieden wij ook een divers aanbod aan workshops aan. Wilt u graag meer leren over onderwaterfotografie? Overweegt u om een onderwatercamera aan te schaffen en wilt u leren hoe u hiermee onderwaterfilms nóg beter kunt maken? Het zijn allemaal voorbeelden van workshops die u online bij ons bestelt.

Kom langs in onze winkel of neem telefonisch contact op

Wilt u meer weten over de inhoud van een van onze workshops, zoals onze PADI duikcursus? Heeft u vragen over het lesprogramma van een bepaalde duikcursus? Of wilt u meer weten over een bepaald product? In alle gevallen staan we u graag te woord, zowel in onze winkel in ’s-Hertogenbosch als telefonisch via +31 (0)73-6131763.