Duikpak kopen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een duikpak kopen is een investering waar u jaren plezier van heeft. U wilt  dan natuurlijk dat het pak perfect aansluit op uw lichaam. Bij Duikwereld.nl kiest u uit een gevarieerd aanbod van gerenommeerde merken binnen de duiksport. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en helpen u met het uitzoeken van het ideale duikpak.

Lees meer

Ontdek onze showroom

Een duikpak voor dames, heren en kinderen kopen

In onze ruime winkel van 1000 m2 bieden wij u alles op het gebied van duiken en snorkelen. Dit vindt u ook terug in onze webshop, waar u onder meer duikpakken voor dames, heren en kinderen kunt kopen. Filter gemakkelijk op bijvoorbeeld het merk, het budget en de dikte van het duikpak.

Combineer een van onze duikpakken met andere duikbenodigdheden

Naast dat u bij ons kiest uit een breed aanbod aan duikpakken, kunt u nog tal van andere duikbenodigdheden bij ons kopen. Van duiklaarzen tot aan duikcaps en van droogpakken tot aan duikhandschoenen, met ons gevarieerde aanbod weet u zeker dat u veilig én voorbereid het water ingaat.

Maak uw duikoutfit af met verschillende accessoires

U heeft uw duikoutfit samengesteld. In dat geval is het verstandig om eens een kijkje te nemen bij ons aanbod aan duikaccessoires. Wetsuit shampoo, duikpakhangers, neopreen sokken en opbergkisten: het zijn allemaal voorbeelden van accessoires die u samen met uw duikpak in onze winkel en in de webshop kunt kopen. Voor vragen staan we u graag telefonisch te woord via +31 (0)73-6131763.

Ook interessant

gopro duiken | mares duikcomputer | neopreen duikpak