Mares

Mares is een toonaangevende, Italiaanse producent die al sinds 1949 hoogwaardige duikuitrusting en -benodigdheden produceert. Het merk is dan ook een van de grootse namen in de duikwereld. Bij Duikwereld.nl vindt u een ruim aanbod artikelen van dit merk, waaronder ook benodigdheden voor het freediven. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om uw favoriete sport te beoefenen.

Ontdek onze showroom

Ontdek ons freediving assortiment van Mares

Zwem moeiteloos en snel door het water met de gestroomlijnde Mares Freedive vinnen. Deze vinnen zijn vervaardigd op basis van de nieuwste technologieën en inzichten. Zo geniet u van een optimale voortstuwing en comfortabele pasvorm. Met de Mares vinnen scheert u snel door het water en gaat u efficiënt om met uw energie, ongeacht of u kiest voor de Mares Pro vinnen of voor de Mares Razor Apnea. U kunt ook kiezen om het blad van uw vinnen apart te kopen of om enkel een nieuwe foot pocket te kopen. Zo bepaalt u helemaal zelf de samenstelling van uw vinnen. Naast vinnen vindt u nog heel wat andere freedivingbenodigdheden van Mares, van freedivingpakken tot snorkelsets.

Bekijk het assortiment online of in de winkel

Ontdek de Mares productlijn en bestel uw freediving vinnen en duikbenodigdheden bij Duikwereld.nl. In ons uitgebreide assortiment en ruime winkel in ’s-Hertogenbosch vindt u alles wat u nodig heeft. Bestelt u online? Dan is de verzending gratis bij een bestelling vanaf € 70,-. Heeft u nog vragen? Bel dan naar +31 (0)73-6131763 of stel ze in de winkel.