• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Sealife

Het merk Sealife is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwatercamera’s en aanverwante accessoires van hoogwaardige kwaliteit. Bij Duiklwereld.nl vindt u, vanwege de uitstekende kwaliteit van dit merk, een ruim aanbod van camera’s voor recreatieve en professionele duikers.

Sealife: specialist in onderwatercamera’s

Als u gaat duiken en de pracht die u onder water tegenkomt wenst vast te leggen op film, kiest u voor een onderwatercamera van Sealife. Al meer dan 25 jaar ontwikkeld dit bedrijf aangepaste camera’s die voldoen aan de strenge eisen die de zee én duikers aan ze stelt. Sealife heeft twee verschillende modellen camera’s: de DC2000 en de ultracompacte Sealife Reefmaster RM-4K Action Camera. Daarnaast vindt u bij ons van dit merk ook alle benodigdheden voor het onder water filmen van vissen, koraal en meer moois. Denk hierbij bijvoorbeeld aan duik accessoires, zoals lenzen, houders en duiklampen.

Maak prachtige beelden onder water met onze Sealife camera’s

Leg de prachtige beelden van de onderwaterwereld vast op film met een camera van Sealife en bekijk wanneer u wilt de beelden terug. Bestel nu uw onderwatercamera en verlichting, en profiteer van onze gratis verzending vanaf € 70-. Wilt u meer weten voor u bestelt? Bel dan +31 (0)73-6131763 of breng een bezoek aan onze winkel in ‘s-Hertogenbosch.