• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Waterproof artikelen voor het duiken

Een Waterproof droogpak of duikpak voor dames en heren bestelt u in de webshop van Duikwereld.nl. U kiest bij ons uit verschillende modellen, kleuren en prijsklassen. De droogpakken en duikpakken zijn namelijk beschikbaar in verschillende prijscategorieën. Benieuwd naar welk model het meest geschikt voor u is? Laat u in onze winkel of telefonisch adviseren door onze ervaren medewerkers.

Een Waterproof duikpak voor veilig duiken

Met een Waterproof duikpak van Duikwereld.nl weet u zeker dat u in koud én warm water veilig kunt duiken. De pakken zijn voorzien van eigenschappen zoals WPAD op het dijbeen, ritsen bij polsen, enkels en nek en isoleert beter door het beste neopreen voor een duiker. En met de keuze uit verschillende diktes weet u zeker dat de duikpakken tegen iedere temperatuur bestand zijn. Gaat uw voorkeur uit naar een duikpak met een dikte van 1 mm, 5 mm of 7 mm? De dikte waar u voor kiest, is gebaseerd op de wateren waar u met uw Waterproof duikpak in gaat duiken. In tropisch water (27 graden of meer) is een pak tussen de 1 mm en 3 mm voldoende, maar in water lager dan 20 graden adviseren wij om een Waterproof duikpak met een dikte van minimaal 7 mm aan te schaffen.

Combineer een onderpak met een van de droogpakken

De naam zegt het al, in een droogpak blijven uw onderkleren droog. Dit maakt het Waterproof pak uitermate geschikt voor duiken in wateren beneden de 10 graden. Heeft u een specifiek Waterproof droogpak in gedachten? In dat geval vindt u eenvoudig het model met behulp van onze online filters. U filtert bijvoorbeeld op de volgende modellen:

  • D1X Hybrid ISS
  • D7X Nylotech
  • D3 Ergo
  • D8 Origo

Vul uw duikkleding aan met verschillende accessoires

Wist u dat wij niet alleen een breed aanbod aan Waterproof droogpakken en duikpakken in ons assortiment opgenomen hebben, maar ook diverse accessoires? Hierbij kunt u denken aan hangers voor duikpakken, fleece sokken, duikcaps en duikhandschoenen. Met dit gevarieerde aanbod maakt u uw duikoutfit compleet en weet u zeker dat u veilig én voorbereid te water gaat.

Stel uw ideale duikoutfit in de webshop of winkel samen

Heeft u ons assortiment aan duikkleding al verkend? Met 1000 m2 aan duikproducten weet u zeker dat u als duiker niets tekortkomt in onze winkel. Waar u ook naar op zoek bent: bij Duikwereld.nl slaagt u ongetwijfeld! Heeft u interesse in een Waterproof duikpak of droogpak en wilt u hier graag meer informatie over? Onze medewerkers staan u graag te woord, zowel in onze winkel als telefonisch via +31 (0)73-6131763.