• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Set van 2 Snorkie Talkie + Aria QR+

Artikelnummer
OR015100ARIA2X
€ 328,00
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden vanaf 60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Twee complete sets Aria QR+ Snorkelmasker + Snorkie Talkie communicatie unit 

Kleur en maat:


Je kunt de kleur en maat van de ARIA QR+ kiezen, de Snorkie Talkie heeft geen maat of kleur optie. Kom je naar de winkel? Dan kun je daar de kleur / maat kiezen. Bestel je online? Dan kun je bij opmerkingen de kleur en maat van de ARIA QR+ aangeven.

Snorkie-Talkie van Ocean Reef het communicatie systeem voor de ARIA QR+ Snorkel maskers.
 
Het communicatie systeem voor de ARIA is een radio frequentie gebaseerd systeem zoals een normale Walkie-Talkie, met vier beschikbare kanalen. De kanalen komen overeen met 4 bestaande kanalen voor walkie-talkie systemen. Op deze wijze is het ook mogelijk om vanaf het strand of de boot te communiceren met de snorkelaars. Verder kan het volume worden bepaald en heeft het systeem een functie om de conditie van de oplaadbare batterij te zien. De unit is voorzien van een oplaadbare lithium cell dat een gebruikerstijd heeft van gemiddeld 8 uur en weer geladen kan worden via een USB kabel in 8 uur. Het bereik is ongeveer 300 mtr. en het systeem is waterdicht tot max. 3 mtr. De gecombineerde speaker en push to talk knop kan zowel aan de linker als de rechter zijde van het hoofd worden gedragen.  
 
Het systeem is exclusief ontworpen voor gebruik met een OCEAN REEF ARIA QR+ Snorkel maskers en is eenvoudig te bevestigen aan de snorkel. 

Bekijk deze VIDEO om te zien hoe makkelijk het werkt.

PS op de foto's wordt niet het ARIA QR+ snorkelmasker getoond maar het Classic masker. De set wordt wel degelijk geleverd met een ARIA QR+ snorkelmasker (daarvan is helaas nog geen foto beschikbaar)