• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Atomic Subframe - Ultra Clear Lens

Artikelnummer
A04-0330-00
Vanaf € 139,00
Voeg toe aan verlanglijst
  •  Laagste prijs garantie
  •  Gratis verzenden >60 euro
  •  30 dagen bedenktijd
  •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Atomic Subframe

ULTRA-HELDERE LENZEN
Zowel de Atomic Frameless als de SubFrame modellen bieden een nieuwe standaard eigenschap die nog nooit eerder in een duikmasker is gezien of "doorzien". Wij noemen ze UltraClear lenzen.

Wat maakt UltraClear speciaal? Is het u ooit opgevallen dat normale duikbrilglazen een groene tint hebben? Om deze tint te zien, houdt u uw bestaande masker tegen een stuk wit papier en kijkt u zelf. De groene tint die u ziet is het resultaat van ijzeronzuiverheden die achterblijven in "float"- of vensterglas van mindere kwaliteit. Die groene tint vervormt de ware kleuren en blokkeert een deel van het licht dat het oog bereikt.

UltraClear is een nieuw en opwindend glas van optische kwaliteit met uitzonderlijke helderheid en hoge lichttransmissie, zonder kleurvervorming. De uitzonderlijk hoge lichttransmissie en het ontbreken van vervorming in de UltraClear-lens maximaliseert het beschikbare licht voor een betere gezichtsscherpte, vooral onder water bij weinig licht.

LEVENSLANGE GARANTIE
Het Atomic Aquatics SubFrame Masker is zo duurzaam dat het een levenslange garantie heeft tegen framebreuk. De sterkte komt van het interne frame (subframe) dat direct onder het oppervlak van de siliconenrubberen rok is gegoten.
Meer informatie
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

Beperkt Levenslang
Materiaal Lens
  • Veiligheidsglas

In een goede snorkel- of duikbril wordt alleen veiligheidsglas gebruikt. Dit type glas voorkomt schade aan de ogen als het breekt. 

  • Kunststof

Ocean Reef Aria Snorkelmaskers zijn voorzien van een kunststof venster. Dit is zeer sterkt, krasbestendig en beslaat niet.

Veiligheidsglas
Type Gesp
Flexibel
Merk
Atomic
Materiaal Skirt
Siliconen
Toepassing

Een duikbril kan vaak gebruikt worden voor meerdere doeleinden, zo kun je ook snorkelen met een duikbril en ook duiken met een freedive masker. Sommige duikbrillen zijn speciaal ontworpen voor een bepaalde sport. Een duikbril voor freediven heeft een extra laag volume en een iets andere pasvorm terwijl een snorkelbril soms net wat eenvoudiger is in uitvoering dan een duikbril. Ga je snorkelen maar wil je wellicht ook gaan duiken? Kies dan voor een duikbril, dan maak je altijd de juiste keuze.

Duiken, Snorkelen
Verpakkingsinhoud
Duikbril, Kunststof opbergdoosje
Doelgroep
Volwassenen