• Gratis verzending vanaf €60
 • 30 dagen geld retour
 • 1000m2 winkel
 • Zeer goed bereikbaar

Waterproof W6 7mm Heren (duikschool)

Artikelnummer
DS041-122-00
Vanaf € 99,00 Normale prijs € 369,00
Voeg toe aan verlanglijst
 •  Laagste prijs garantie
 •  Gratis verzenden >60 euro
 •  30 dagen bedenktijd
 •  1000m2 winkel in 's-Hertogenbosch
Omschrijving
Duikschool duikpak

Wij verkopen alle duikschoolpakken. De staat van de pakken varieert van flink versleten tot vrij goed. De pakken hebben allemaal dezelfde prijs en kunnen in de winkel bekeken worden en gekocht worden. Het is niet mogelijk voor ons om foto's te maken van de pakken of de pakken op te sturen. 

Je kunt het pak nu al bekijken en reserveren, het kan dan vanaf 5 december opgehaald worden.

Waterproof W6 7mm Duikpak met vaste cap. Dit is een eendelig duikpak dat gemakkelijk aantrekt en een hele goede pasvorm heeft maar ook heerlijk warm en bijna onverwoestbaar is. Wij gebruiken dit pak dan ook in onze duikschool.

De eerste W6 is begin 2000 ontworpen door Waterproof op verzoek van een aantal Egyptische duikcentra die behoefte hadden aan een zeer sterk en duurzaam duikpak dat 4 duiken per dag aankan en meerdere jaren meegaat. Dit was belangrijk omdat het destijds moeilijk was goede duikpakken te importeren door douane en import restricties. Waterproof heeft toen de W6 ontworpen met een nieuwe ' rits door seal' constructie waardoor je een semi-droog duikpak krijgt met ritsen en seals aan armen en benen. Dit zorgt ervoor dat het makkelijk aantrekt en warm is. De lange rits aan de voorzijde loopt schuin over het pak en tot net boven de knie. Dit zorgt ervoor dat het pak goed aan en uit te trekken is.

Deze laatste versie van de W6 maakt gebruik van de meest moderne neopreen soorten, seals en ritsen waardoor het naast dat het duikpak oerdegelijk is ook prettig draagt.

Eigenschappen Waterproof W6 7mm:
 • Extra lange YKK rits aan voorzijde
 • Extra lange YKK ritsen aan polsen en enkels
 • Geïntegreerde pols en enkelseals
 • 100% CR Microcell neopreen
 • Rubber kniestukken
Meer informatie
Occassion

Dit betreft een gebruikt product. Alle gebruikte producten die wij aanbieden zijn in zeer goede staat en worden door ons inclusief garantie geleverd. De standaard garantie op een gebruikt artikel is zes maanden. Op artikelen uit onze duikschool geven wij 1 jaar garantie.

Heb je vragen over dit product of over gebruikte artikelen in het algmeen neem dan contact op via 'stel een vraag' op deze pagina of stuur ons een e-mail. Tijdens openingstijden kun je ons altijd bellen op 073-6131763.

Duikschool Product
Merk
Waterproof
Garantie

De garantie op een product wordt deels bepaald door de wetgever en deels door de leverancier. Wij proberen zo goed mogelijk weer te geven wat de garantie periode op een bepaald product is. Heeft u vragen over de garantie periode of voorwaarden neem dan contact met ons op per telefoon of e-mail.

1 jaar
Dikte

De dikte van het neopreen bepaald zowel de warmte als de beweeglijkheid. Hoe dikker een duikpak of een wetsuit is hoe warmer maar gelijkertijd wordt het pak ook zwaarder en verminderd de beweeglijkheid. Ben je niet zeker van het juist duikpak of wetsuit voor jou? Neem dan contact met ons op via 'stel een vraag' op deze pagina of stuur een e-mail. Tijdens openingstijden kun je ons ook bellen op 073-6131763.

7 mm
Heren / Dames / Kinderen
Heren