• Gratis verzending vanaf €60
  • 30 dagen geld retour
  • 1000m2 winkel
  • Zeer goed bereikbaar

Graag stellen wij ons aan je voor

 

Richard van Dreumel

Mijn naam is Richard van Dreumel, en ik woon met mijn vrouw Iris en hond Buddy in de binnenstad van Den Bosch. In 2005 begon ik bij Herman Lieven als parttime baantje naast mijn opleiding. Dit werd al snel een fulltime aanstelling omdat de baan toch wel heel erg leuk was, en ik nog niet wist wat ik wilde worden “als ik later groot was”. In januari 2018 werd die vraag beantwoord en werd ik mede-eigenaar van het bedrijf. Binnen het bedrijf houd ik me vooral bezig met het reilen en zeilen van onze Duik- en SUPopleidingen. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk in de winkel aanwezig te zijn om klanten te helpen met hun wensen en vragen.

Binnen het duiken ben ik sinds 2006 actief als PADI Instructeur en sinds 2016 als Freedive Instructeur. Op het moment lig ik daarom vaker in het water met een freedive set, dan met een duikset, maar beide sporten blijven erg mooi om te doen.

Naast het duiken speel ik al zo’n 25 jaar trompet en vind ik in de muziek dezelfde rust als die het duiken me brengt. Daarnaast wandel ik graag met de hond in de natuur en geniet ik van het feit dat we midden in de stad wonen door in de zomer gebruik te maken van alle restaurantjes en terrasjes die Den Bosch rijk is.

 

 
  

Maak ook kennis met de rest van ons team

Wie zijn de mensen achter jouw favoriete webwinkel? Graag stellen we ons team aan je voor. Klik op een foto om meer details over de medewerk(st)er van jouw keuze te weten te komen

 

Patrick Lieven

Edwin Lieven

Richard van Dreumel

Pieter Rutten

Ruud Verhees

Ylva Hendriks

Joyce van Bakel

Richard Wilting